Logo Advertentiegroothandel Logo Advertentiegroothandel
8,5
94% van onze klanten raadt ons aan!
424 beoordelingen
085 27 36 338 Vanaf 8.30 uur
Vragen? Bel ons op: 085 27 36 338 Vandaag vanaf 08.30 uur bereikbaar!
 • Altijd het voordeligst
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Gratis annuleren

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de meest gestelde vragen

Hoe kan ik prijzen van verschillende media vergelijken?

Er zijn verschillende zoekfuncties op de website.

Met het invulveld “Zoek op plaatsnaam/postcode” vindt u, afhankelijk van het menu (kranten/buitenreclame) dat u heeft gekozen, de tarieven van buitenreclame objecten in uw gemeente of de beschikbare kranten. De tarieven van een specifieke krant zijn te raadplegen door een krant te selecteren.

Met het invulveld “Zoek op krant” vindt u de tarieven van de door u gekozen krant.

Voor kranten is er een extra zoekfunctie bovenaan de krantenpagina die u helpt snel een vergelijking te maken tussen de kranten in uw gemeente. Door in de drop-down lijstjes vier simpele keuzes te maken (gewenst bereik, type advertentie, verfijning bereikkeuze, gewenst formaat) krijgt u een overzicht van oplage en tarieven van alle kranten die binnen uw selectie vallen.

Door het selecteren van een advertentieformaat uit een van de tarievenoverzichten, gaat u naar het bestelproces, waar u de mogelijkheid krijgt onder andere exact formaat, kleur en plaatsingsdatum te kiezen.

Hoe vind ik het beste medium voor mijn campagne?

De website van de Advertentiegroothandel biedt u op basis van prijzen en aanvullende informatie een goed inzicht in welk medium u het best zou kunnen adverteren. Maar voor een uitgebreider advies zijn onze professionals u tijdens kantooruren graag, geheel vrijblijvend, van dienst. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u weten welke kranten juist voor uw branche het best kunnen worden ingezet? Of welke outdoor uiting het meest geschikt is voor campagne? Of wilt u de inzet van traditionele media afzetten tegen de kosten en verwachte opbrengsten van buitenreclame, online adverteren of social media? Wij adviseren u welk middel u wanneer het beste kunt inzetten, of het nu gaat om een commerciële uiting of uw wervingscampagnes. Van krantenadvertentie tot social media, wij bieden voor u de meest efficiënte presentatie. Ook verzorgen wij uw ontwerp en drukwerk. Op alle gebieden zijn wij no-nonsense, scherp en onderscheidend. En op elk terrein hebben wij specialisten in huis. Neemt u voor een onafhankelijk advies contact op met 085-2736338.

Hoe lever ik mijn materiaal aan?

U kunt uw bestand(en) direct na het afronden van de bestelling aanleveren. Wij bieden hiervoor de volgende mogelijkheden:

- Direct na het voltooien van het bestelproces komt u in een WeTransfer scherm waarin u het bestand of de bestanden kunt uploaden.
- U kunt uw bestand(en) per mail (maximaal 10 MB) versturen naar opmaak@advertentiegroothandel.nl onder vermelding van uw ordernummer.

Advertentiegroothandel werkt samen met meerdere deskundige grafische vormgevers en DTP’ers. Zij laten zich graag inspireren door uw wensen en ervaring. U kunt direct na uw bestelling uw logo’s en beeldmateriaal samen met de gewenste advertentietekst (bij voorkeur in een apart Microsoft Word-bestand) uploaden. U krijgt dan een kant en klaar concept ontwerp voorgelegd. Let op dat uw beeldmateriaal een resolutie van minimaal 300 dpi heeft (voor sommige buitenreclame objecten geldt zelfs 450 dpi) om korrelige weergave te voorkomen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Wij bieden nieuwe klanten de mogelijkheid om via iDeal (bedragen tot 10.000 euro) of PayPal te betalen. Heeft u al vaker bij ons besteld? Dan behoort eventueel betaling op rekening tot de mogelijkheden. Wanneer u kiest voor iDeal krijgt u aan het einde van het bestelproces een link naar de iDeal betaalpagina. Bij reservering van buitenreclame controleren wij eerst de beschikbaarheid van de door u gekozen objecten, voordat wij u een link naar de betaalpagina per e-mail sturen. Kies op de betaalpagina uw eigen bank. U logt daarna met internetbankieren in op uw eigen rekening. Uw bank zal om een code vragen om de betaling te bevestigen. Nadat u deze code heeft ingevoerd is de betaling voldaan. Indien u betaalt met PayPal wordt de betaling doorgestuurd naar uw PayPal account. U vult uw e-mailadres en wachtwoord in en de transactie is afgerond. De betaallink gemist? Niets aan de hand. Als wij geen betaling van u hebben ontvangen, ontvangt u van ons een mail met een link naar de betaalpagina. Ook kunt u via uw accountpagina de order alsnog betalen. Betaling op rekening is slechts mogelijk voor bedrijven na goedkeuring van onze financiële administratie. U wordt dan verzocht uw meest recente jaarcijfers en een uittreksel uit de Kamer van Koophandel te overleggen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 085-2736338 en vragen naar de financiële administratie. Bij overschrijding van de betalingstermijn (14 dagen) vervalt de mogelijkheid op rekening te betalen.

Is het ook mogelijk in andere media te adverteren?

De Advertentiegroothandel bedient niet alleen klanten die willen adverteren in de krant of outdoor zichtbaar willen zijn. Wij hebben ook specialisten in radio- en televisiereclame, online advertenties en social media. Omdat deze producten moeilijk zijn te vergelijken en te standaardiseren, zijn deze niet op onze site vermeld. Dit neemt niet weg dat u via de Advertentiegroothandel interessante voordelen kunt behalen. Weet u precies welk type reclame u wilt inzetten, dan raden wij u aan een offerte aan te vragen via de website. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een prijsopgave. Wilt u liever een vrijblijvend advies over welk medium u wanneer het beste kunt inzetten? Neem dan contact met ons op: 085-2736338.

Het medium waarin ik wil adverteren staat niet op de site. Kan ik nu niet adverteren?

Op onze site staan de tarieven van alle dagbladen, nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten van Nederland. Ook vindt u een compleet overzicht van de belangrijkste buitenreclame objecten. Toch kan het zijn dat titels of objecten die u op deze site verwacht niet (makkelijk) vindbaar zijn of dat u in een bepaald vakblad wilt adverteren dat buiten het bereik van onze website valt. In dat geval raden wij u aan een offerte aan te vragen via de website. De Advertentiegroothandel werkt samen met alle uitgevers en exploitanten in Nederland en kan u binnen één werkdag voorzien van een prijsopgave mét korting op de standaardtarieven.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Heb ik een account nodig?

De kracht van de Advertentiegroothandel zit hem onder meer in de snelheid en het gemak waarmee een advertentie of reclame-uiting geplaatst kan worden. Het is werkelijk een fluitje van een cent. Wij willen u daarom niet lastig vallen met een omslachtige registratieprocedure. De eerste keer dat u bij ons bestelt, wordt aan uw mailadres automatisch een account gekoppeld. U krijgt de gegevens per mail opgestuurd, zodat u altijd inzicht heeft in de status van uw order(s).

Kan de Advertentiegroothandel mijn bestanden opmaken?

Advertentiegroothandel werkt samen met meerdere deskundige grafische vormgevers en DTP’ers. Zij laten zich graag inspireren door uw wensen en ervaring. U kunt direct na uw bestelling uw logo’s en beeldmateriaal samen met de gewenste advertentietekst (bij voorkeur in een apart Microsoft Word-bestand) uploaden. U krijgt dan een kant en klaar concept ontwerp voorgelegd. Let op dat uw beeldmateriaal een resolutie van minimaal 300 dpi heeft (voor sommige buitenreclame objecten geldt zelfs 450 dpi) om korrelige weergave te voorkomen.

Kan ik met dezelfde advertentie in meerdere kranten tegelijk adverteren?

Als u in meerdere kranten tegelijk wilt adverteren, dient u deze een voor een te selecteren. Zodra ze allemaal in uw winkelwagen staan, rond u uw bestelling af. U kunt vervolgens wel één en dezelfde opmaak gebruiken voor alle titels. Geef bij het uploaden of aanleveren van uw bestand(en) aan dat u de opmaak voor uw gehele bestelling wilt gebruiken. Na handmatige controle door onze medewerkers zullen wij de status van uw bestelling wijzigen in “Materiaal ontvangen”.

Ik zou mijn advertentie graag op de voorpagina van de krant willen laten plaatsen, kan dat?

Het plaatsen van een advertentie op een specifieke pagina, zoals de voorpagina of een redactiepagina, brengt over het algemeen meerkosten met zich mee. Ook is het formaat voor deze redactiepagina’s nog wel eens afwijkend van de formaten op advertentiepagina’s. Een specifieke plek in de krant is voor ons daarom maatwerk. Wilt u van tevoren de kosten weten, dan kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een prijsopgave. Een alternatief is uw bestelling te voltooien en in het opmerkingenveld aan te geven dat u een voorkeur voor een bepaalde redactiepagina heeft. Wij kunnen u dan de eventuele meerkosten doorgeven.

Ik zie dat ik personeelsadvertenties kan doorplaatsen op vacaturesites. Kan ik ook uitsluitend adverteren op vacaturebanken?

De doorplaatsing van personeelsadvertenties op vacaturesites is een vast onderdeel van ons bestelproces. Het is echter ook mogelijk uw personeelsadvertentie online te plaatsen als u niet in een krant wilt adverteren. Wilt u hiervan gebruik maken, neem dan contact met ons op (085-2736338) of vul ons offerteformulier in.

Is de gekozen plaatsingsdatum gegarandeerd?

Ons systeem berekent op basis van de aanleverdeadlines van de uitgever de eerst mogelijke plaatsingsdatum. Direct na uw bestelling leggen wij de plaatsingsdatum bij de uitgever vast. In 99% van de gevallen is deze gegarandeerd. U dient dan wel binnen twee uur uw ontwerp aan te leveren. In het geval u kiest voor opmaak door de Advertentiegroothandel, houden wij één werkdag speling voor de opmaak en goedkeuring van het ontwerp. Indien uw goedkeuring langer op zich laat wachten, kan dit gevolgen hebben voor de gewenste plaatsingsdatum. Bij buitenreclame houden wij een slag om de arm. Het kan zijn dat de geselecteerde objecten reeds gereserveerd zijn. U krijgt hier na uw reservering zo snel mogelijk terugkoppeling over. Pas na bevestiging van de exploitant wordt de reservering definitief.

Hoe weet ik wat de status van mijn order is?

U kunt inloggen onder het kopje ‘Ik wil inloggen’. Onder het kopje ‘Orderstatus’ ziet u snel en eenvoudig wat de status van uw order is. Bij elke statuswijziging ontvangt u van ons een e-mail. Voor een toelichting van de verschillende statussen klik hier.

Hoe weet ik of mijn advertentie in de krant heeft gestaan of mijn buitenreclame campagne heeft plaats gevonden?

In de meeste gevallen ontvangen wij van de uitgever de pagina van de krant waarop uw advertentie heeft gestaan. Buitenreclame exploitanten sturen ons vaak één of meer foto's van uw uiting. Als dit ‘bewijsnummer’ bij ons binnen komt, wordt het opgeladen in uw account. 

Mochten wij geen bewijsnummer ontvangen, dan kunnen wij dit op uw verzoek opvragen. Let op: sommige uitgevers verbinden hier kosten aan, die wij aan onze klanten doorberekenen. Is uw advertentie onverhoopt niet in de krant verschenen, dan zullen wij voor u een klacht indienen bij de uitgever. In dit geval zullen wij direct contact met u opnemen om compensatie en/of herplaatsing te bespreken.

Ik moet een advertentie plaatsen in een landelijke krant. Wat is de goedkoopste oplossing?

In het geval van een liquidatie van een BV of een fusie of splitsing van rechtspersonen bent u verplicht een advertentie in een landelijke krant te plaatsen. Ook bij vereffening van een nalatenschap kan dit het geval zijn. Hoewel het Nederlands Dagblad en het Reformatorisch Dagblad niet aan een bepaalde regio zijn gekoppeld en op onze site daarom onder landelijke kranten worden geschaard, kunnen aankondigingen in deze kranten niet gelden als "een aankondiging in een landelijk verspreid dagblad". In 1994 oordeelde de rechter dat deze kranten voor dit doel niet kunnen worden ingezet omdat deze kranten a) zich richten op een zeer beperkte doelgroep; b) een zeer beperkt aantal abonnementen hebben; c) slechts in bepaalde gebieden worden verspreid; en d) een zeer beperkte losse verkoop hebben.

Als goedkoopste landelijk optie adviseren wij u de rubrieksadvertenties van De Telegraaf voor dit doeleinde in te zetten. Een standaardtekst voor de liquidatie van een BV kost gemiddeld rond de 200 euro exclusief btw. (inclusief opmaakkosten). Voor een exacte prijsopgave kunt u uw tekst mailen naar info@advertentiegroothandel.nl. Wij sturen u dan een offerte op maat.

Voor de liquidatie van een BV luidt de standaardtekst:

<..... statutaire naam> in liquidatie. Bovengenoemde rechtspersoon is ontbonden door <..... reden ontbinding> d.d. <.....> per <......>. De rekening en verantwoording (en het plan van verdeling) liggen ter inzage voor eenieder tot <..... datum> ten kantore van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, vestiging <.....> en ten kantore van <..... de rechtspersoon + adresvermelding, óf naam + adresvermelding van andere plaats>.

Krijg ik korting als ik vaker of in meerdere kranten tegelijk wil adverteren?

Sommige uitgevers hanteren aangepaste tarieven voor meerdere plaatsingen per jaar. Indien u van plan bent op reguliere basis te adverteren, neemt u dan contact met ons op, dan bekijken wij de mogelijkheden voor u.

Aan welke eisen moet een advertorial voldoen?

Advertorials zijn commerciële uitingen die de intentie hebben, gezien te worden als redactietekst, dan wel zo dicht mogelijk tegen de formule van het betreffende medium aan te ‘kruipen’. Iedere krant heeft haar eigen regels opgesteld om ervoor te zorgen dat het onderscheid tussen de redactionele artikelen/pagina’s en de commerciële uiting voor de lezer nadrukkelijk duidelijk is en dat er geen verwarring over de afzender van de uiting kan bestaan.
 
Wanneer de advertorial aan onderstaande eisen voldoet, kan deze over het algemeen worden geplaatst. Echter, omdat de basisgedachte (er mag geen onduidelijkheid bestaan over de afzender van de uiting) leidend is en niet de regels, behoudt de redactie van de krant het recht om op grond van te grote gelijkenis met redactionele artikelen een advertorial af te wijzen en niet tot plaatsing over te gaan, zelfs dus als deze aan alle regels voldoet. De plaatsing van advertorials mag te allen tijde en zonder opgave van redenen door de redactie worden geweigerd, zonder dat Advertentiegroothandel ter zake aansprakelijk kan worden gesteld door de opdrachtgever.

Het aantal advertorials per krant of magazine is gelimiteerd. Dit wordt bepaald door de hoofd-of eindredacteur.

In zijn algemeenheid kan gesteld worden dat een advertorial ten minste aan de volgende eisen moet voldoen:
 1. Boven de advertorial staat altijd het woord ‘Advertentie’ in minimaal 12-punts letterkorps in vol zwart en romein. Deze staat gecentreerd bovenaan. Andere benamingen dan of synoniemen van het woord ‘Advertentie’ zijn niet toegestaan.
 2. De advertorial moet worden voorzien van minimaal een 1-punts kader (vol zwart).
 3. De opbouw en vormgeving van de advertorial wijkt zodanig af van een normale redactiepagina, dat deze in één oogopslag kan worden herkend als niet behorend tot de redactionele content van de titel, met in ieder geval: een afwijkend, schreefloos, lettertype (voorbeeld: Arial, Helvetica, Verdana en Calibri), een afwijkende kolombreedte en een afwijkend aantal kolommen.
 4. In de advertorial mag geen gebruik worden gemaakt van het logo of worden verwezen naar ‘het merk’ waarin de advertorial wordt geplaatst.
 5. Tussen de tekstkolommen worden geen (haar)lijnen geplaatst - ook niet bij Engelse regelval. Dit is voorbehouden aan de redactie.
 6. Specifieke stijlkenmerken vormgegeven in de opmaak van de krant zoals labels, inzetjes, aflijning, raster/lijnstructuur zijn niet toegestaan.
 7. De kop bestaat uit alleen een kop en dat betekent geen chapeau, bovenkop of onderkop.
 8. De tekst van de advertorial mag geen intro of aanhef hebben, zodat het lijkt op een nieuwslead of introtekst. De eerste alinea is hooguit cursief in hetzelfde lettertype en letterkorps als de gebruikte broodtekst in de advertorial.
 9. De tekst bevat geen ‘citaten’ of ‘citaatblokjes’ zoals vormgegeven in redactionele artikelen.
 10. In de tekst staat geen informatieblokje of een variant van een ‘colofon’, evenals dat er niet in staat een variant op ‘reageren naar redactie.....’.
 11. In de tekst staat geen link naar een redactioneel artikel.
 12. In de advertorial staat binnen het tekstblok van de advertorial een duidelijk en apart NAW-blok (in één oogopslag waar te nemen) met de naam van de adverteerder, url van de website of een telefoonnummer onder een duidelijk logo van de adverteerder. De tekst is hetzelfde lettertype en minstens even groot als de broodtekst in de advertorial. De tekst is niet doorlopend, en dus opsommend onder het logo met naam, contactgegevens, website.
 13. Indien van toepassing moet het logo én het product van de adverteerder in een packshot (productfoto) goed zichtbaar in de advertorial worden afgebeeld
 14. De tekst van een advertorial mag geen aanduiding hebben zoals: "Van onze verslaggever", "Door [naam verslaggever]", plaats en/of datum aan het begin van de tekst.

Ons team helpt u op weg

De website van de Advertentiegroothandel biedt u op basis van prijzen en aanvullende informatie een goed inzicht in welk medium u het best zou kunnen adverteren. Maar voor een uitgebreider advies zijn onze professionals u tijdens kantooruren graag, geheel vrijblijvend, van dienst. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u weten welke kranten juist voor uw branche het best kunnen worden ingezet? Of welke outdoor uiting het meest geschikt is voor uw campagne? Of wilt u de inzet van traditionele media afzetten tegen de kosten en verwachte opbrengsten van buitenreclame, online adverteren of social media?

Wij adviseren u welk middel u wanneer het beste kunt inzetten, of het nu gaat om een commerciële uiting of uw wervingscampagne. Van krantenadvertentie tot social media, wij bieden voor u de meest efficiënte presentatie. Ook verzorgen wij uw ontwerp en drukwerk. Op alle gebieden zijn wij no-nonsense, scherp en onderscheidend. En op elk terrein hebben wij specialisten in huis.

Neemt u voor een onafhankelijk advies contact op met 085-2736338, of begin meteen met chatten.

Beoordeeld met een 8,5

 • We zijn als stichting zeer goed geholpen. Het meedenken werd zeer gewaardeerd, dank daarvoor. We zijn heel tevreden over de dienstverlening.

 • Prima gelukt dankzij een snelle en effectieve terugkoppeling van de medewerkers die de advertentie vormgegeven hebben. Contact was snel en informeel, erg prettig en klantvriendelijk.

 • Met aanleveren van tekst en foto werd binnen een paar uur een prachtige en opvallende advertentie gemaakt. Ook een voorgestelde aanpassing was daarna snel verwerkt.

> Bekijk 424 meer beoordelingen

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Wij doen ons uiterste best de tarieven op deze website zo actueel mogelijk te houden. Gezien het feit dat onze prijzen zijn gebaseerd op de tarieven van externe uitgevers, kunnen wij niet instaan voor de juistheid ervan.

De 424 beoordelingen van onze klanten

 • Larissa Flens - 25 januari 2023

  Prima ervaring. Klein puntje; ik gaf aan in de mail dat ik in de middag niet aanwezig zou met hierbij de gegevens van een andere collega. Vervolgens werd ik toch zelf weer gemaild.
 • A. Snijders - 25 januari 2023

  Prima, snelle duidelijke communicatie. En ze doen wat ze beloven.
 • Annemarie v Toorn - 25 januari 2023

  Super vriendelijke en zeker behulpzaam.
 • A W VORSTERMAN VAN OIJEN - 4 januari 2023

  Snel en goed
 • C.W.M. Hendriks - 4 januari 2023

  goed
 • Alie Rijks - 4 januari 2023

  Goed
 • M Keuning - 4 januari 2023

  Uitstekend
 • Peter Blom - 28 december 2022

  Prima, snel en verzoek is netjes opgepakt
 • G van der Woerd - 28 december 2022

  de opdracht wordt correct uitgevoerd
 • A.C. van Aanhold - 21 december 2022

  Goed, vriendelijke en accurate hulp voor zover nodig
 • Peta Bartlema - 21 december 2022

  Prima communicatie, prima resultaat
 • BJM van Luijk - 18 december 2022

  Wel prima geholpen. Maar had door gegeven dat ik het op een bepaalde plek wilde ,dat is niet gebeurd jammergenoeg. Wist dat dat niet met zekerheid was, maar de plek waar het nu stond was erg onopvallend. Bijna niemand heeft het opgemerkt, dus dat is natuurlijk erg jammer want heb er toch aardig wat aan betaald.
 • Reinder Bos - 14 december 2022

  prima geholpen; aanleveren gaat gemakkelijk
 • Ruud Blom - 14 december 2022

  gemakkelijk en goed
 • J.F. Boskma - 8 december 2022

  Correct en snel
 • I Marks - 8 december 2022

  prima, vlot verlopen!
 • J.R. Melai - 7 december 2022

  Ja we waren tevreden
 • Harold Buijnsters - 7 december 2022

  Duidelijk en snel
 • Frank Hessels - 7 december 2022

  Prima werkwijze. Ik ben snel en adequaat geholpen met mijn vraag.
 • Roos Falkenburg - 7 december 2022

  Snelle aflevering
 • Hans Berger - 7 december 2022

  Snel geregeld en goede communicatie
 • E.J.E. Ossebaar-Taks - 7 december 2022

  Snelle reactie. Advertentie netjes opgemaakt.
 • R Heijboer - 7 december 2022

  Proces is goed verlopen
 • Gienie Bout - 23 november 2022

  alles wordt duidelijk uitgelegd
 • J.J. Lucius - 16 november 2022

  X
 • Sandra Kloosterman - 10 november 2022

  Prima
 • M van Rheenen - 9 november 2022

  prima
 • Ank Huisman - 9 november 2022

  Prima geregeld.
 • E Harbers - 9 november 2022

  Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en tevreden over het resultaat
 • Annemie Knubben - 9 november 2022

  Ging zeer voorspoedig en werd ook telefonisch goed geholpen
 • HAWM van de Ven - 26 oktober 2022

  Ging prima en snel
 • Hélène van Kampen - 24 oktober 2022

  Ik ben erg goed geholpen door Jessica. Heeft fijn meegedacht en was constant bereikbaar voor vragen
 • Nanette Tollenaar - 7 oktober 2022

  SNEL
 • B.A. Kleinbloesem - 5 oktober 2022

  Goede informatie , goede uitvoering opdracht
 • Gettie Ippel - 5 oktober 2022

  goed en snel en behulpzaam
 • M.R. Oudshoorn - 5 oktober 2022

  Goed geadviseerd en op de hoogte gehouden
 • Hetty Bos - 29 september 2022

  Prima
 • V. Swart - 28 september 2022

  Duidelijke website. eenvoudig up te loaden advertentie
 • M. Beijer - 28 september 2022

  Zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan! Ik heb er voor gekozen om de opmaak door Advertentiegroothandel te laten doen en dat was een goede keuze. Mooie, opvallende advertentie op een goede plek in de krant. Precies zoals ik het wilde.
 • Frenk Niesten - 21 september 2022

  Goede en snelle communicatie. Goed geholpen dus.
 • J J Nipius - 21 september 2022

  Beetje chaotisch wel hulp voor niet veel en extra betaling
 • Pieter de Zeeuw - 15 september 2022

  Prima geholpen door Alessandro Stinis
 • Helma van Nuenen - 15 september 2022

  De alles in een online methode werkt niet voor onze organisatie omdat er verschillende personen bij betrokken zijn zoals een vormgever, PR-medewerker en penningmeester. Wel fijn dat jullie dit achter de schermen hebben gesignaleerd en opgelost.
 • Dick van der Plaat - 14 september 2022

  Er wordt keurig en netjes gecommuniceerd
 • M.A.H.W. Laarakkers - 14 september 2022

  Duidelijke en overzichtelijke website en afwikkeling.
 • PHLM Heesakkers - 7 september 2022

  Geweldig, uitstekend meegedacht en oplossingsgericht geadviseerd.
 • Teun Rijsdijk - 7 september 2022

  Goed
 • J. Damkot - 2 september 2022

  De advertentie was aangeleverd in de door hen voorgeschreven grootte in een Word- en pdfbestand met vermelding van lettertype, grootte, en indeling vd tekst en toch zag de eerste proef er net anders uit. De medewerker vertelde dat het door de door mij gebruikte grootte zou komen, maar ik wist dat dat niet klopte, dus moest het aangepast worden. Uiteindelijk zag het er na de 2e proef uit zoals gewenst. Je moet vroeg in het proces al de betaling doen, terwijl nog niet alles duidelijk was.
 • F. Nicolai - 31 augustus 2022

  Ging prima wel met wat haperingen maar dat kwam ook van mijn kant .En fout in advertentie waar ik helaas ook over heen heb gekeken bij het concept
 • j j priem priem - 24 augustus 2022

  je wordt er goed geholpen
 • MG Jonker - 4 augustus 2022

  Prettig contact. We waren wat laat en ik werd meteen na verzenden al gebeld. voor ondersteuning. Dit was fijn.
 • Dorina de Vos - 3 augustus 2022

  snel geholpen, ik werd gewezen op evt. afdrukvermindering i.v.m. aangeleverd document. Doc met lastige kleuren is perfect afgedrukt
 • Erik Sanders - 3 augustus 2022

  Goed. Snelle actie van hun kant. Communicatie was zeer goed.
 • Jack Aarts - 13 juli 2022

  Prima, snel geholpen
 • G. Smeenk - 13 juli 2022

  goede communicatie en erg mooi ontwerp
 • Hilda van Veen - 7 juli 2022

  Gemakkelijk om advertentie aan te leveren en super dat er meegedacht wordt over de lay-out.
 • Amy Fransen - 6 juli 2022

  Zeer goed. Staan je netjes en snel te woord
 • GA Busscher - 6 juli 2022

  Prima geholpen
 • Wim Rouwenhorst - 6 juli 2022

  Snel/duidelijk/komt afspraken perfect na.
 • Mark Ketelaar - 6 juli 2022

  Snel en flexibel!
 • Roel Hermans - 29 juni 2022

  Ervaring is goed
 • H. Muller - 29 juni 2022

  Prima!
 • Wensley H. Egger - 22 juni 2022

  Prima, correct en goede prijs
 • M. Willemze - 9 juni 2022

  Prettig, vlot en goed eindresultaat
 • S Upperman - 8 juni 2022

  Fijn geholpen en goed werk afgeleverd
 • Thomas Koetsier - 8 juni 2022

  Het ging heel erg makkelijk en na even contact te hebben gehad kon verder alles online worden afgehandeld
 • C.J. Bink - 8 juni 2022

  snel online geregeld
 • M. Plasmeijer - 7 juni 2022

  Zeer duidelijke website. Mooie advertentie
 • Ronald van der Wal - 25 mei 2022

  veranderingen worden ook gelijk gedaan in de advertensie
 • C.M.F. Van Doorn - 25 mei 2022

  Simpel, doeltreffend en snel
 • W v Vliet - 19 mei 2022

  Proces verliep soepel
 • Nathalie Boonstra - 18 mei 2022

  prima
 • Mannuela Huisman - 18 mei 2022

  snel, helder en mooi eindresultaat
 • marielle keetels - 18 mei 2022

  Prima
 • Tjark van Slooten - 18 mei 2022

  Snelle, vriendelijke service en advies
 • Alette Antoons - 11 mei 2022

  Goed geholpen. Fijn om artikel van te voren te zien hoe het in de krant komt
 • K. Paulich - 5 mei 2022

  Advertentie en service was prima, alleen geen reacties gehad op mijn vacature
 • Haitze Wiersma - 5 mei 2022

  Ik vond aanvankelijk de website niet gemakkelijk, maar dat mag de eerste keer ook. Verder verliep het met de chat-mogelijkheid heel goed
 • - 28 april 2022

  goed en netjes
 • Annicka Verhage - 28 april 2022

  Korte lijnen, professioneel advies en alles snel geregeld!
 • Rida van Ravenhorst - 20 april 2022

  Erg positief
 • Resi Leufkens - 15 april 2022

  Prima geregeld
 • M. Balk - 14 april 2022

  ik ben zeer plezierig geholpen, een duidelijke website en fijn dat er snel kon worden gehandeld.
 • Anoniem - 13 april 2022

  Positief
 • Jan Vermeule - 13 april 2022

  prima geregeld
 • Hans van Andel - 8 april 2022

  Op zich loopt het wel. Maar de 300dpi plaatje komt over als een verkapte additionele kosten. Wie kan dit zo aanleveren? Voor Ordernummer: 10330 / Factuurnummer: 20220553.. Daar is tweemaal voor betaald maar geen reactie dat het tweemaal is betaald. Eenmaal door H.v.Andel en eenmaal door A. Keizer. Jammer. Had graag gezien dat jullie daarmee zelf kwamen.
 • Henrike van Beek - 6 april 2022

  Ontzettend fijn geholpen. Het plaatsen van de advertentie was nog al last minute. Maar er werd gelijk contact opgenomen en verbeter punten aangeleverd waardoor er optijd een goede advertentie geplaatst kon worden.
 • Thonny Oosterlee - 6 april 2022

  Ik ben zeer goed geholpen door Roeland Engelen ! Ik kwam er niet zo makkelijk uit met de website maar met de hulp van Roeland is dit zeer soepel gegaan.
 • M.T.W. Nederpel - 6 april 2022

  Goede service, goede communicatie
 • Esther de Man - 30 maart 2022

  Ik wilde mij eerst even oriënteren. Daarbij was de website gemakkelijk. Na de offerteaanvraag ben ik vervolgens snel en goed verder geholpen
 • Jan Willem van Es - 25 maart 2022

  nvt
 • Twan Reintjes - 23 maart 2022

  Telefonisch gemakkelijk bereikbaar en er wordt snel gehandeld.
 • Paula van Miert - 22 maart 2022

  alles is vlekkeloos verlopen, prima
 • Johan Meesters - 20 maart 2022

  Ik ben erg goed geholpen. Er werd goed meegedacht met de mogelijkheden.
 • Thomas de Haas - 16 maart 2022

  prima
 • Elizabeth Bos - 16 maart 2022

  Profecioneel, vriendelijk en netjes
 • Bart Visscher - 16 maart 2022

  Fijne samenwerking om te komen tot een mooi resultaat
 • Michael Braak - 9 maart 2022

  Snel en goed contact
 • Charlotte Kortbeek - 9 maart 2022

  Advertentie is netjes gemaakt en geplaatst.
 • Jitske Wilhelmina Gankema - 9 maart 2022

  Ik had iets vergeten in te vullen. Ik werd keurig gebeld daarover. Erg vriendelijk allemaal.
 • G. Blankestijn - 27 februari 2022

  Goede communicatie, duidelijk, snel.
 • ca aberson - 23 februari 2022

  Advertentie voor mijn 90 jarige vader
 • Coco Kersten - 16 februari 2022

  Ze reageren snel en denken mee als de deadline niet altijd gehaald gaat worden.
 • Jean-Paul Kleij - 16 februari 2022

  Het plaatsen van onze advertentie in de Havenloods ging niet door omdat het huisblad niet uit zou komen wegens gebrek aan advertienties. Advertentiegroothandel heeft prima meegedacht bij het zoeken naar oplossingen en de vereiste verandering van de lay-out op zich genomen.
 • Bob van Bergen - 16 februari 2022

  Ben goed geadviseerd en er is snel gehandeld. Zag er keurig uit.
 • Th.H.H.M. (Theo) Durenkamp - 10 februari 2022

  Makkelijk en efficient
 • G.N.P. Freens - 26 januari 2022

  Heel goed
 • Mieke de la Haye - 26 januari 2022

  Denken mee
 • Gaby Gayet - 21 januari 2022

  Ben prima geholpen. Advertentie ziet er goed uit.
 • C. van den Haspel - 18 januari 2022

  Goed advies, goed verzorgd, keurige proefopmaak.
 • C. Graaf van der - 11 januari 2022

  Goed, snel en deskundig geholpen. Duidelijk.
 • IJ.C.W. van der Leeuw - 9 januari 2022

  Service volgens verwachtingen maar uiteindelijk geen plaatsing vanwege gebrek aan ruimte!?
 • JHM van der Linden - 5 januari 2022

  ik werd prima en snel geholpen via telefonisch contact
 • Jacqueline Bosma - 5 januari 2022

  Zeer snel en makkelijk advertentie geregeld.
 • Agaath de Kwaadsteniet - 3 januari 2022

  goed geholpen en ook heel vlot
 • Brigitte Korthals - 24 december 2021

  Goeie club, persoonlijke benadering, prettige samenwerking
 • René Rijkers - 22 december 2021

  Heel goed.
 • H Snoek - 17 december 2021

  Uitmuntend
 • B.S. Witters - 15 december 2021

  Gb
 • P Holkenborg - 15 december 2021

  Mooi ontwerp gemaakt. Snel en vlotte afhandeling
 • Irene van Dam - 15 december 2021

  Fijne medewerking, proactief meedenken en snelle acties
 • Karel Sant - 13 december 2021

  snel en efficiënt
 • L Busé - 1 december 2021

  Correct en duidelijk afgehandeld, prettig contact en volgens afspraak
 • P.F. Breijer - 17 november 2021

  Het was heel moeizaam maar toch op tijd gelukt. Ik begreep het systeem niet direct maar op tijd uitgevoerd
 • Han Wijnberger - 10 november 2021

  Het contact werkte vlot en plezierig. Uitleg en toelichting was duidelijk waardoor alles makkelijk te regelen viel.
 • G van Iterson - 3 november 2021

  Goede service voorafgaand aan het moment van plaatsing van de advertentie.
 • Annemieke Kronenburg - 27 oktober 2021

  Mijn ervaring is positief
 • Janneke Visser-van Wessel - 16 oktober 2021

  De website om je advertentie in te dienen was schrikken, maar de telefonische hulp was prima!
 • L.T.S. Hesselink - 13 oktober 2021

  Snel reactie zowel telefonisch als per mail, snel geholpen, korte lijnen, zeker een goede ervaring
 • BAM Buis - 7 oktober 2021

  Prima online en telefonische behandeling
 • H.M.J. Frencken - 6 oktober 2021

  Eenvoudig om te komen tot een advertentie in een dagblad en een snelle respons.
 • Marian van Opstal - 29 september 2021

  Ik was (totaal) niet bekend met aanleveren advertentie en bijbehorende online methoden. Werd daarbij echter soepel en meedenkend geholpen.
 • Betsie Grondman - 29 september 2021

  Het ging eerst moeizaam doordat de advertentie niet werd aangeleverd zoals jullie dat vroegen. Fijn dat het telefonisch is opgelost.
 • Liza van Sonsbeek - 29 september 2021

  ik heb telefonisch contact gehad via het telefoonnummer op de website. Prima geholpen.
 • Joke Nijk - 22 september 2021

  Het contact was prima. Waar wij wel van schrokken is de prijs, prijsverhouding met de advertentie, zo weinig tekst voor die prijs.
 • Thom Dessing - 16 september 2021

  Prima service
 • Nur Ceylan - 16 september 2021

  Ben goed geholpen. Vriendleijke medewerkster. altijd op tijd gemaild etc.
 • Y. van Doornspeek-van der Gronden - 15 september 2021

  Prima, snel en doet wat gezegd wordt.
 • LGM Janssen - 13 september 2021

  Duidelijke site
 • C. Kramer - 10 september 2021

  Goed geholpen door snelle behandeling van de vraag en goede feedback.
 • Roderigh Groenland - 9 september 2021

  alles prima, geen problemen en goede hulp
 • H Knibbeler - 9 september 2021

  Prima . Zeer tevreden
 • Ellen de Ruyter - 3 september 2021

  uiteindelijk wel goed geregeld
 • Michael Morris - 1 september 2021

  professioneel geholpen
 • Kim Glas-van der Meulen - 1 september 2021

  Snel en vriendelijk geholpen.
 • Eline Beemster - 25 augustus 2021

  Super goed en snel geholpen
 • F. van den Beukel - 18 augustus 2021

  goede service
 • Jan Bleijendaal - 11 augustus 2021

  Roeland Engelen heeft prima werk afgeleverd
 • Anne Wisse - 11 augustus 2021

  Heel goed gecommuniceerd en het eindresultaat was prima!
 • jaap speur - 28 juli 2021

  Goed contact gehad en prachtige advertentie hebben ze gemaakt voor ons. Kon niet beter en mooier.
 • Diana A.G.F. de Raaf - 21 juli 2021

  Het zag er heel netjes en mooi uit maar geen enkele reactie op de advertentie.
 • Bakker - 14 juli 2021

  Advertentiegroothandel heeft een duidelijke website. Er wordt goed gecommuniceerd. De advertentie zag er prima uit en is op de afgesproken datum geplaatst.
 • P.H. Wietsma - 30 juni 2021

  Goed, snel en volgens afspraak afghandeld
 • Miranda Smit - 30 juni 2021

  Prima!
 • K.H. Pellekooren - 30 juni 2021

  Eerst wat moeilijk om juiste adv mogelijkheid te vinden op de website. Na een belletje bij de juiste uitgekomen.
 • Lissa Huijer - 30 juni 2021

  Goede geholpen, goed geadviseerd
 • Jan Flikweert - 25 juni 2021

  Ok. Alleen verwacht je als gewone burger niet dat je via de groothandel kunt adverteren.
 • Wilma Tolenaars - 19 juni 2021

  Prima geholpen zowel via chat als via mail. Eindresultaat boven verwachting. Wel erg duur.
 • Jessica Klaassen - 15 juni 2021

  Goede begeleiding en nette afhandeling. Vriendelijk personeel.
 • A.J.M. van Genugten - 27 mei 2021

  Netjes geholpen en geadviseerd
 • Birgit Manse - 5 mei 2021

  Alles ging super snel en werd goed geregeld. Er werd ook meegedacht over het betalen van de factuur
 • H.P. Vos - 29 april 2021

  Prima geregeld met een pracht eindresultaat
 • M. Lauret - 29 april 2021

  Snel, duidelijk en vriendelijk geholpen.
 • J.E.T Hartevelt - 28 april 2021

  Erg prettig alles werd geregeld en werd snel geholpen bij vragen.
 • Loes Peters - 15 april 2021

  Snelle service en goede feedback
 • J.C. de Jong - 31 maart 2021

  Ik ben efficiënt en snel geholpen. De communicatie was doeltreffend en klantvriendelijk.
 • T.G. Vos - 24 maart 2021

  prima contact en overleg.
 • Han Deggelier - 17 maart 2021

  Goed geholpen door Laurens met chat en telefoon. Ook gewaarschuwd om op tijd tekst in te leveren.
 • Lineke van der Steen - 17 maart 2021

  Prima overleg aangaande de opzet van de advertentie
 • NEM Van der Vegt - 12 maart 2021

  Prima, snel geregeld
 • Marja van der Kroft - 10 maart 2021

  prima, goede communicatie en snel geregeld.
 • Patrice Wouters - 3 maart 2021

  Fijn samengewerkt. Goede tips en zeer klantgericht.
 • L.A. van Gelder - 24 februari 2021

  Goed.
 • Tiyam Shalali - 3 februari 2021

  snel en goede service met goed ontwerp van hun kant
 • Johan van Uden - 27 januari 2021

  Eerste gezicht wat omslachtig.
 • Elsbeth van Beek - 13 januari 2021

  Prima geholpen, goed, snel en duidelijk
 • Cassandra Salvo - 30 december 2020

  Ik ben goed geholpen en er was genoeg flexibiliteit om zo tot een mooie resultaat te komen.
 • C.W.J.M. Van der Voort-van der Bijl - 30 december 2020

  Vriendelijke medewerkers, welke mij goed begeleiden om de advertentie te plaatsen.
 • Annemiek Helmhout - 30 december 2020

  Goed en snel geregeld!
 • Sander Dol - 30 december 2020

  heel duidelijk en afspraak is afspraak
 • Hart Hart - 30 december 2020

  Met aanleveren van tekst en foto werd binnen een paar uur een prachtige en opvallende advertentie gemaakt. Ook een voorgestelde aanpassing was daarna snel verwerkt.
 • Jeannot Doorewaard-Zondervan - 28 december 2020

  Zeer goed.
 • N Akkermans - 21 december 2020

  Aan de verwachtingen precies voldaan
 • O.P. van der Ven - 16 december 2020

  vlot, spontaan meegedacht in ontwerp en volgens planning
 • JJ van den Hoogen - 10 december 2020

  Alles naar wens
 • JWA Peters - 25 november 2020

  makkelijk te plaatsen
 • Aee Nelissen-Walczak - 18 november 2020

  Goed
 • Tonny van Dijk - 18 november 2020

  Prima ervaring, mooie vacature opgesteld
 • H.J. van Lieshout - 11 november 2020

  Kon op de website niet zo gauw vinden bij wie ik de rouwadvertentie moest opgeven. Gebeld en ook zij wist het niet direct.
 • Marjan Schamp - 6 november 2020

  vragen werden snel beantwoord, duidelijke offerte
 • Anno Boon - 5 november 2020

  Uitstekend, ook bewijs van plaatsing is ?
 • Marcellus de Graaf - 4 november 2020

  snel en adequaat geholpen
 • Sione Götte - de Jong - 28 oktober 2020

  Ik ben goed en snel geholpen
 • H Mutsaers - 28 oktober 2020

  Accuraat, netjes en origineel ontwerp
 • CMJ Persijn - 28 oktober 2020

  prima geregeld snelle communicatie
 • Laura van Beek - 28 oktober 2020

  Super goede service
 • Saskia Moesbergen - 14 oktober 2020

  Snelle service en vriendelijke behandeling
 • Nico Braak - 7 oktober 2020

  Prima, jullie hebben er een mooie advertentie van gemaakt.
 • J.M. Rammelt - 7 oktober 2020

  Prima gelukt mede dankzij een snelle en effectieve terugkoppeling van de medewerkers die de advertentie vormgegeven hebben. Email contact was snel en informeel, erg prettig en klantvriendelijk.
 • Alice Smit - 3 oktober 2020

  Ik vind het erg verwarrend dat het advertentiegroothandel heet, omdat je een rouwadvertentie plaatst. Ik denk, hoop toch niet dat ze tussen de planten en bloemen terecht komt.
 • J.P. Thönnissen - 24 september 2020

  Het laten plaatsen van een uitnodiging voor een jaarvergadering is zonder noemenswaardige problemen heel goed verlopen.
 • F.P. Mannaerts - 23 september 2020

  Prima geholpen
 • JJ Smith - 23 september 2020

  Proces en status update zeer volledig.
 • M.M. Deiman - 22 september 2020

  zeer goed en snel geholpen en mooi opgemaakte advertentie. Helaas hebben veel mensen de advertentie niet opgemerkt. Mogelijk door de pagina waarop het is geplaatst.
 • T.A.A. Smits - 16 september 2020

  Prima
 • J.D. Fousert - 16 september 2020

  Adequaat geholpen zonder al te veel problemen. Erg service gericht.
 • EP Brand - 9 september 2020

  Goed bereikbaar, snelle afhandeling
 • Femke Baljet - 9 september 2020

  Heel snel, aardig en alert. Want er stond een fout in de tekst, die werd door hen gesignaleerd.
 • Dick Reus - 26 augustus 2020

  Ik werd vlot en correct geholpen
 • B de Neef - van de Ketterij - 22 augustus 2020

  De startpagina en de weg maar het ontwerpen toe vind ik onduidelijk.
 • W. van Wijnen - 12 augustus 2020

  Ben super geholpen en wijziging werd snel doorgevoerd
 • R. van Luijt - 12 augustus 2020

  Wij hebben data en logo aangeleverd; en advertentiegroothandel heeft daar een professionele advertentie van gemaakt.
 • E Brussen - 10 augustus 2020

  fijne service!
 • W Feddema - 5 augustus 2020

  dik tevreden. Ook de plek alwaar de advertentie was geplaatst was perfect; direct onder een passend artikel.
 • Ajiach - 30 juli 2020

  Goed geholpen
 • SCW Hoepermans - 29 juli 2020

  Fijn en snel schakelen
 • J. Til - 29 juli 2020

  Er is steeds snel en correct gecommuniceerd
 • J. Huisman - 15 juli 2020

  Prima, snel en adequaat gereageerd.
 • Y.A.M Fiekert - 9 juli 2020

  ik ben zeker goed geholpen. alles was duidelijk vindbaar
 • S. de Groot - 8 juli 2020

  Goed geholpen. Duidelijke website! Goed resultaat
 • b van de klundert - 1 juli 2020

  snelle service
 • P.J.M. Kuypers - 27 juni 2020

  prima
 • A. Mantel - 24 juni 2020

  Goed
 • Mark Gladdines - 17 juni 2020

  Goede service en behulpzaam
 • Krijn Kolff - 17 juni 2020

  Verloopt soepel, vriendelijk en snel. Complimenten!
 • Henny Schuiring - 17 juni 2020

  We zijn als stichting zeer goed geholpen. Het meedenken werd zeer gewaardeerd, dank daarvoor. We zijn heel tevreden over de dienstverlening.
 • Bert van Gurp - 17 juni 2020

  zeer goed
 • W. van Harten - 8 juni 2020

  prima, behulpzaam, duidelijk.
 • E van Zanten - 4 juni 2020

  goede ervaring.
 • Bianca Moorthamer - 27 mei 2020

  prima telefonisch contact, vlot geregeld
 • Luc Bezemer - 27 mei 2020

  Prima!
 • Brenda Serree - 30 april 2020

  Snelle reacties
 • Marcel Hendriks - 29 april 2020

  doel bereikt. goede ondersteuning via helpdesk
 • Cora van Gelder - 23 april 2020

  Heel goed en het zag er ook heel mooi uit zeer tevreden!
 • Linda Vink - 22 april 2020

  Prima geholpen door Auke
 • Roel P. Fleurke - 22 april 2020

  Prima service, aanhoudend bellen met goede afspraken
 • N.M. Eekhout - 22 april 2020

  Overzichtelijk en gegeven waar ik voor heb betaald
 • J,A.M. de Visscher - 15 april 2020

  ook tijdens deze moeilijke periode compliment voor de afhandeling
 • Anita Janssen - 15 april 2020

  Cooperatief en informatief.
 • Annet Ruitenberg - 2 april 2020

  Prima. Mooie layout met mijn aangeleverde stukken.
 • WJ REMMELINK - 1 april 2020

  snel, correct en clientgericht
 • Wilko van der Vecht - 25 maart 2020

  Snelle reactie op aanvragen offertes.
 • L. Tiemersma - 12 maart 2020

  Goed geholpen bij mijn vragen.
 • Gerlof Luehof - 11 maart 2020

  Ik wist wel dat het Kamper huis-aan-huisblad De Brug heel goed gelezen wordt, maar ik wist niet dat de advertentiemogelijkheden zo professioneel en snel kunnen worden gerealiseerd. Perfecte software met een sympathieke nazorg!
 • H.R. Langeveld - 11 maart 2020

  Uitstekend
 • K. Frietema - 11 maart 2020

  goed geholpen en website is duidelijk
 • L. van Kleef- Kranendonk - 11 maart 2020

  Omslachtig
 • Maurice Ackermans - 11 maart 2020

  correcte en professionele bejegening; zeer tevreden!
 • S. van der Bij - 6 maart 2020

  Snel geholpen en duidelijke stappen weergegeven.
 • J. Kuik - 5 maart 2020

  Volgens opgave de advertentie opgemaakt.
 • Judith van Hal - 5 maart 2020

  Snel en overzichtelijk
 • Judith van Vliet - 26 februari 2020

  Prima. Snel en vriendelijk
 • M.J. van Dijk - 19 februari 2020

  Prima
 • Marjolein Muilwijk - 19 februari 2020

  Goed, we hebben de opmaak ook laten verzorgen, was deskundig en smaakvol gedaan.
 • Roeland Engelen - 6 februari 2020

  Snel geregeld. Erg goed.
 • Jantje Hamstra - 3 februari 2020

  Het proces moet wel heel precies lopen volgens een bepaald protocol
 • Connie Poelma - 29 januari 2020

  Prima communicatie en erg snel.
 • Henk Herpers - 29 januari 2020

  geen
 • Marieke Wijma - 29 januari 2020

  Contact met accountmanager was niet goed, die persoon kwam niet klantvriendelijk en behulpzaam over.
 • Roeland Engelen - 29 januari 2020

  Goede en snelle service
 • Roeland Engelen - 17 januari 2020

  Duidelijke website. Goede begeleiding en service.
 • Barend Verkerk - 16 januari 2020

  snel, adequaat en to the point. Ik had wel wat moeite om de grootte van de advertentie te bepalen op grond van de geboden informatie, maar het kan ook zijn dat ik mij onvoldoende heb bekwaamd in het digitale werken.
 • Robert de Bruyn - 13 januari 2020

  Goed bedrijf met prima service en kwaliteit.
 • Derk Raatjes - 13 januari 2020

  Mooie en met name door de gekozen kleurstelling een duidelijke advertentie.
 • P Vellinga - 4 januari 2020

  Vlot en correcte afhandeling van onze opdracht
 • H. Hofland - 27 december 2019

  Prima geholpen.
 • Tamara Mol - 19 december 2019

  Goed geholpen
 • Peter Snepvangers - 9 december 2019

  bij ons is het plaatsen te grote tevredenheid gegaan dank hier voor
 • Anoniem - 6 december 2019

  Goed contact en strakke planning.
 • W.G.A.H. Ter Haar - 2 december 2019

  uitstekend geholpen.De website gaf wat problemen door mijn onzekerheid, nervositeit en haast. Prijs vrij hoog.
 • Paul de Graaff - 2 december 2019

  Goede begeleiding! Eén van de advertenties was niet helemaal goed aangeleverd. Snel en duidelijk opgelost.
 • Tiny Polderman - 22 november 2019

  netjes en snel
 • Annet Ruitenberg - 10 november 2019

  Prima ervaring met name dat je direct wordt meegenomen door de chat functie. Goede uitleg en advies.
 • Philomeen van 't hooft - 8 november 2019

  Prima
 • C. van Dieën - 5 november 2019

  Goed geholpen, duidelijke info
 • G.J. van Barneveld - 28 oktober 2019

  Ja, ben goed geholpen en de service was dus perfect. IN mijn(ons)geval zou het wellicht beter zijn geweest indien U ons op de hogte had gesteld,dat de tekst voor ouderen wellicht onleesbaar was. Wij hebben geen benul van afmeteingen etc. en op mijn 87e levensjaar wil ik daarmede danook niet belast worden. De letters zijn nu feitelijk te klein uitgevallen. Maar er kwam een tipo uit en dat is, dat mijn echtgenote een beroep kan doen op de Wlz en zij heeft er recht op. Bwetalen daarvoor de laatste tijd ong. e 1200m-- per jaar en zijn vanaf 01-08-2003 daarvoor verzekerd. Van de instanties die het zouden kunnen weten werden wij NIET getipt en dat vinden wij wel heel erg. Ook onze zorgverzekeraar wist of had kunnen weten dat wij WLZ in NL verzeklerd waren. Hebben ons derhalve onthouden dat wij een beroep konden doen op het CIZ(centrum indicatiestelling zorg !!)en indien onze huisarts aangeeft hoe erg het gesteld is m haar dat gevraagd om alles te rapporteren en hadden wij -voorzover ik het inschat- al een indicatierapport van mijn echtgenote kunnen afgeven en dan zouden wij al direct toestemming hebben gekregen. . Houdoe, Ted van Barneveld, score 8.5 toestemming en een beroep kunnen doen op een zorghotel in Nederland
 • Patrick Ellenbroek - 21 oktober 2019

  Prima en snel geholpen!
 • Simone van Ee - 7 oktober 2019

  website niet, bellen prima
 • P.J.F. de Booy - 6 oktober 2019

  Alles duidelijk. Correcte afhandeling
 • L C Groen - 4 oktober 2019

  Ja, geen problemen. Service was adequaat
 • A.J. Kuné - 4 oktober 2019

  IOpdracht goed uitgevoerd. Blij dat ik de advertentie niet zelf hoefde op te maken.
 • Malissa Bakker - 4 oktober 2019

  Hele snelle service! Chatten op de website erg vriendelijk !
 • Hengé Veenstra - 1 oktober 2019

  ja was prima
 • Bogdan Kraska - 30 september 2019

  Ben prima geholpen
 • Hanneke de Frel - 22 september 2019

  Vriendelijke chat, websiteverwijzing wat ‘makkelijk’ en niet heel gebruiksvriendelijk als je dit niet dagelijks gebruikt. Wat onvriendelijk dwingende afhandeling. Wel keurige levering product.
 • Petra Beerens - 9 september 2019

  De website was duidelijk
 • Erik Lagas - 5 september 2019

  Snelle website, overzichtelijk en uitstekende chatservice.
 • Heleen van der Vaart - 2 september 2019

  Contact via chat was duidelijk en snel.
 • Dick Blenk - 31 augustus 2019

  Zeer goed
 • L.J. Reijnhout - 12 augustus 2019

  alles prima, telefonisch contact was heel ondersteunend
 • Wilko Thijssen - 12 augustus 2019

  snel en goed geholpen website werkt makkelijk
 • Ruud Hillemans - 24 juli 2019

  Prima eerste email, snel en goed.
 • Gepke Pals - 19 juli 2019

  Uitstekend een 9
 • J.H. Mennema - 12 juli 2019

  Voor de eerste keer is het altijd even zoeken, maar daarna kwam ik er al uit.
 • Sabine Rikkers - 8 juli 2019

  Snelle reactie en flexibel met betalen via een factuur i.p.v. direct via de website
 • J.W Holthuis - 14 juni 2019

  Prima geholpen.
 • R. Poortstra - 1 juni 2019

  Prima geholpen, snelheid van handelen was optimaal
 • J. Vermeule - 28 mei 2019

  Prima geholpen
 • E Landkroon - 24 mei 2019

  Was voor mij de 1e x om een advertentie te plaatsen. Ik vond t nogal ingewikkeld om t juiste formaat vd advertentie te kiezen. Geen duidelijke overzicht vd kosten etc.
 • Nicole Groen - 24 mei 2019

  Ik ben goed geholpen. fijn dat er werd gebeld om aan te geven dat het bestand niet goed was. Snel en vriendelijk mailcontact.
 • Anoniem - 21 mei 2019

  Duidelijke website, deskundig personeel.
 • Carola Rozendaal - 20 mei 2019

  Duidelijke en snelle offertes. Bewijsexemplaar is fijn.
 • Wilma Tolner - 14 mei 2019

  Prima
 • Corry de Lange - 1 mei 2019

  Handig dat er snel gebeld wordt en dat ik " aan de hand genomen" word.
 • H.C.J. Tramper - 19 april 2019

  Goed
 • Anoniem - 5 april 2019

  Zeer snelle reactie en actie. Geheel perfect verlopen.
 • W G van Velzen - 31 maart 2019

  Goed advies gekregen en hulp bij de keuze van de advertentie
 • Niek van der Plas - 29 maart 2019

  Ik ben goed geholpen, duidelijke website en klantvriendelijkheid
 • E Eikenaar - 26 maart 2019

  Toen ik een eerste advertentie formaat aanklikte zag ik dat daar bij stond "klik om uw afdrukstand te kiezen" of iets dergelijks. Ik heb me de rambam geklikt maar dat wilde niet. Toen heb ik en ander formaat gekozen en toen verschenen daarbij een aantal afdrukstanden en bleek mij pas dat ik dan er maar een aan hoef te klikken. Toen ging het allemaal lekker snel en soepel maar daarvoor was even onduidelijk hoe dat nu zat met dat "kiezen".
 • M. Heijkoop - 25 maart 2019

  Goed geholpen, website overzichtelijk
 • W.J. Keizer - 22 maart 2019

  Ja
 • Johan Verbeek - 17 maart 2019

  Ik ben uitstekend geholpen en er wordt nagekomen wat wordt afgesproken. De communicatie is goed.
 • R Ellermeijer - 9 maart 2019

  Duidelijke website, goede service, nog nagebeld over de proefdruk. Prima.
 • E.H.M. van nieuwenhuizen - 8 maart 2019

  snel en goed
 • Jan Bosman - 4 maart 2019

  Prima geholpen. duidelijke website
 • Alfons Schotman - 1 maart 2019

  Het was ontzettend gemakkelijk
 • Anoniem - 1 maart 2019

  super
 • E Scheffer - 22 februari 2019

  top
 • H.W Moes - 22 februari 2019

  goed vlot geholpen.
 • Jolante van Hemert - 17 februari 2019

  duidelijke site, snel doorheen geklikt
 • L.A. De Jager - 15 februari 2019

  Prima service
 • Hannah Gerritsen - 15 februari 2019

  Het was duidelijk wat ik moest doen. Snelle reactie en het eindresultaat had de gewenste reactie!!
 • Henk Oudshoorn - 11 januari 2019

  Zeer goed begeleid op voor mij onbekend terrein. Snel begrip en afhandeling.
 • Anoniem - 11 januari 2019

  Ja
 • C Sihasale - 21 december 2018

  De prijs was misleidend.
 • Wim van Veen - 10 december 2018

  Ja, via website van De Telegraaf.
 • AUke Vaessen - 25 november 2018

  Duidelijke website, vond snel waar ik moest zijn.
 • H Huizinga - 23 november 2018

  Website was duidelijk, duidelijke communicatie na beginnersfout, onze fout op prettige en voor ons eenvoudige manier gecorrigeerd.
 • Anne Kool - 14 november 2018

  Telefonisch onaangenaam te woord gestaan Advertentie duidelijk en goed te vinden, mooie kleuren
 • A. KCZB - 5 november 2018

  De website vond ik niet helemaal duidelijk. Ik zag wel afmetingen, maar kon niet goed bedenken hoeveel tekst daarin zou passen en of het een staande of liggende advertentie zou worden. Eenmaal betaald heb ik een PDF gestuurd in de hoop dat deze bewerkt kon worden. Uiteindelijk is er een goed uitziende advertentie van gemaakt. Super gedaan! Maar ik was best even zenuwachtig of het goed zou komen.
 • Jean-Pierre D'Aubioul - 2 november 2018

  website is duidelijk . goede feedback verloop plaatsingsproces
 • Jean-Pierre D'Aubioul - 2 november 2018

  website is duidelijk . goede feedback en snel bericht
 • Marieke Nijland - 2 november 2018

  Goed geholpen. Snel en zorgvuldig afgehandeld
 • Jana Rautenberg - 2 november 2018

  Ik ben telefonisch heel goed geholpen. Online zal ik het leuk vinden om meer informatie over het process te vinden.
 • Jean-Paul de Man - 2 november 2018

  Al eens eerder zaken mee gedaan, nog steeds dezelfde goede en snelle communicatie!
 • Leo Hooghwerff - 2 november 2018

  goed geholpen, website duideiljk
 • Janneke Vet - 25 oktober 2018

  Website was duidelijk en antwoorden en reacties medewerker ook snel en duidelijk
 • Frank Krijnen - 23 oktober 2018

  redelijk
 • Judith Blenke - 15 oktober 2018

  Ik ben telefonisch geholpen door Jessica. Hele prettige dame om mee samen te werken, ze dacht goed mee.
 • Huub van Bruggen - 12 oktober 2018

  Goed geholpen. Ik kreeg direct een belletje dat de opmaak iets anders moest ( volkomen aan mijzelf te wijten) . Na publicatie keurig een bevestiging ontvangen met een voorbeeldpagina van de krant.
 • arjanne kranendonk - 12 oktober 2018

  Ja prima
 • Daniel van der Flier - 8 oktober 2018

  Ik ben goed geholpen! Met name via de chat functie ben ik snel en goed geholpen en dat was doorslaggevend.
 • Marloes Mallie - 5 oktober 2018

  Dit was de eerste keer dat ik een advertentie heb geplaatst. In het begin even zoeken hoe het zat, maar duidelijke website
 • Clem Venne - 5 oktober 2018

  Ja, prima
 • Hedy Vermeer - 5 oktober 2018

  Goed geholpen, eerlijk advies en mooie plaatsing
 • Miranda Zwinkels - 18 september 2018

  Uitstekend geholpen en de advertentie ziet er goed uit!
 • Gerrie Kik-Slagter - 12 september 2018

  Duidelijke website. De door door uw medewerker gemaakte layout was gelijk prima.
 • Willem Bosch - 28 juli 2018

  Ik ben prima geholpen, alles was zeer duidelijk
 • Ron Katoen - 27 juli 2018

  Zeer eenvoudig en duidelijk allemaal.
 • Adri Bolle - 15 juli 2018

  Inderdaad goed geholpen. Zag er keurig uit. En zou niet zo gauw weten wat er verbeterd zou moeten worden.
 • Ronald Vissers - 30 juni 2018

  Ik kon het prima vinden en de advertentie uploaden
 • Magdalena Virgo - 18 mei 2018

  good
 • A.P. Kotte - 9 mei 2018

  Ik ben heel goed en snel geholpen. Website was ook duidelijk.