Logo Advertentiegroothandel Logo Advertentiegroothandel
8,7
95% van onze klanten raadt ons aan!
548 beoordelingen
085 27 36 338 Tot 17.30 uur
Vragen? Bel ons op: 085 27 36 338 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur!
  • Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Liquidatie advertentie plaatsen in de krant

In het geval van een liquidatie van een rechtspersoon of een fusie of splitsing van rechtspersonen bent u verplicht een advertentie in een (landelijke) krant te plaatsen. Ook bij vereffening van een nalatenschap kan dit het geval zijn.

Hoewel het Nederlands Dagblad en het Reformatorisch Dagblad niet aan een bepaalde regio zijn gekoppeld en op onze site daarom onder landelijke kranten worden geschaard, kunnen aankondigingen in deze kranten niet gelden als "een aankondiging in een landelijk verspreid dagblad".

Als goedkoopste landelijk optie adviseren wij u voor juridische berichten de rubrieksadvertenties van De Telegraaf in te zetten. U kunt op deze pagina, door het invullen van uw Kamer van Koophandel nummer, automatisch de juiste tekst voor een liquidatie advertentie genereren, de prijs berekenen en de advertentie direct online bij ons opgeven. De prijs is afhankelijk van het aantal regels tekst. Gemiddeld kost een liquidatie-advertentie 186 euro excl. btw, maar afhankelijk van de lengte kunt u ook iets goedkoper of duurder uit zijn.

U kunt desgewenst ook een eigen, afwijkende, tekst invoeren en direct de bijbehorende prijs berekenen. Wilt u toch liever een offerte toegezonden krijgen? Maak dan gebruik van ons offerte formulier.

De 548 beoordelingen van onze klanten