Logo Advertentiegroothandel Logo Advertentiegroothandel
8,6
94% van onze klanten raadt ons aan!
471 beoordelingen
085 27 36 338 Tot 17.30 uur
Vragen? Bel ons op: 085 27 36 338 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur!

Adverteren in de krant

Het meest uitgebreide aanbod van Nederland. Keuze uit 592 dag- en weekbladen.

Vergelijk prijzen in uw regio
Of zoek snel uw krant
Zoek snel uw krant
of

Last-minute krant advertentie deals

Adverteer in de krant met de hoogste last-minute korting

 • Nieuwsblad Alkmaar

  1/4 pagina

  Nieuwsblad Alkmaar wordt verspreid in De Rijp, Graft, West-Graftdijk, Oost-Graftdijk, Starnmeer, Markenbinnen, Schermerhorn, Alkmaar, Oudorp, Koedijk, Stompetoren, Oterleek, Grootschermer, Driehuizen

  Nieuwsblad Alkmaar

  Nieuwsblad Alkmaar wordt verspreid in De Rijp, Graft, West-Graftdijk, Oost-Graftdijk, Starnmeer, Markenbinnen, Schermerhorn, Alkmaar, Oudorp, Koedijk, Stompetoren, Oterleek, Grootschermer, Driehuizen en Zuidschermer. Wilt u adverteren in Nieuwsblad Alkmaar dan kunt u profiteren van de aantrekkelijke kortingen van de Advertentiegroothandel. Het plaatsen van een advertentie in het Nieuwsblad Alkmaar was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk!
  Lees meer
  • Gratis krant
  • Bereik: 46.100 lezers
  • Verschijnt op: vrijdag
  • Eerstmogelijke plaatsing: vrijdag 6 oktober 2023
  411,-
 • Barneveldse Krant

  1/2 pagina

  De Barneveldse Krant is een onafhankelijk nieuwsblad van BDUmedia. Het verschijnt als lokaal dagblad in de gemeenten Barneveld (Voorthuizen, Garderen, Stroe, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Terschuur, Zwar

  Barneveldse Krant

  De Barneveldse Krant is een onafhankelijk nieuwsblad van BDUmedia. Het verschijnt als lokaal dagblad in de gemeenten Barneveld (Voorthuizen, Garderen, Stroe, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Terschuur, Zwartebroek, De Glind en Barneveld) en Scherpenzeel. Op donderdag ontvangen niet-abonnees in het verspreidingsgebied het nieuwsblad Barneveld Huis-aan-Huis. Wilt u adverteren in de Barneveldse Krant dan kunt u profiteren van de aantrekkelijke kortingen van de Advertentiegroothandel. Het plaatsen van een advertentie in de Barneveldse Krant was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk!
  Lees meer
  • Abonneekrant
  • Bereik: 28.000 lezers (doordeweeks), 28.000 lezers (op zaterdag)
  • Verschijnt op: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag
  • Eerstmogelijke plaatsing: vrijdag 6 oktober 2023
  1.057,-
 • De Volkskrant

  1/7 pagina

  De Volkskrant is de gezaghebbende kwaliteitskrant die elke dag boven op het nieuws zit. Met scherpe reportages, diepgaande interviews en indrukwekkende fotografie. En op zaterdag extra dikke bijlagen

  De Volkskrant

  De Volkskrant is de gezaghebbende kwaliteitskrant die elke dag boven op het nieuws zit. Met scherpe reportages, diepgaande interviews en indrukwekkende fotografie. En op zaterdag extra dikke bijlagen en het Volkskrant Magazine. Wie de Volkskrant leest, wordt geraakt in hoofd en hart. Personeelsadvertenties in De Volkskrant op zaterdag worden doorgeplaatst in de banenladder van de krant van woensdag. Wilt u adverteren in de Volkskrant dan kunt u profiteren van de aantrekkelijke kortingen van de Advertentiegroothandel. Het plaatsen van een advertentie in de Volkskrant was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk!
  Lees meer
  • Abonneekrant
  • Bereik: 624.000 lezers (doordeweeks), 959.000 lezers (op zaterdag)
  • Verschijnt op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
  • Eerstmogelijke plaatsing: donderdag 5 oktober 2023
  5.024,-

Meer advertentiekanalen

Ook mogelijk bij ons: buiten adverteren

Ons team helpt u op weg

Advertentiegroothandel baant een weg door het woud van millimeterprijzen, contractkortingen en toeslagen en vergelijkt in één oogopslag de advertentietarieven van alle dagbladen, nieuwsbladen en huis-aan-huis kranten in Nederland. In een paar klikken vergelijkt u oplages en tarieven, in uw gemeente, uw regio of landelijk.

Voor een uitgebreid advies zijn onze professionals u tijdens kantooruren graag, geheel vrijblijvend, van dienst. Wij adviseren u welk middel u wanneer het beste kunt inzetten, of het nu gaat om een commerciële uiting of uw wervingscampagnes. Van krantenadvertentie tot social media, wij bieden voor u de meest efficiënte presentatie. Ook verzorgen wij uw ontwerp en drukwerk.

Neemt u voor een onafhankelijk advies contact op met 085-2736338, of begin meteen met chatten.

Beoordeeld met een 8,6

 • We zijn als stichting zeer goed geholpen. Het meedenken werd zeer gewaardeerd, dank daarvoor. We zijn heel tevreden over de dienstverlening.

 • Prima gelukt dankzij een snelle en effectieve terugkoppeling van de medewerkers die de advertentie vormgegeven hebben. Contact was snel en informeel, erg prettig en klantvriendelijk.

 • Met aanleveren van tekst en foto werd binnen een paar uur een prachtige en opvallende advertentie gemaakt. Ook een voorgestelde aanpassing was daarna snel verwerkt.

> Bekijk 471 meer beoordelingen

Offerte op maat

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte, samengesteld door ons team op basis van uw wensen.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Wij doen ons uiterste best de tarieven op deze website zo actueel mogelijk te houden. Gezien het feit dat onze prijzen zijn gebaseerd op de tarieven van externe uitgevers, kunnen wij niet instaan voor de juistheid ervan.

De 471 beoordelingen van onze klanten