Logo Advertentiegroothandel Logo Advertentiegroothandel
8,7
95% van onze klanten raadt ons aan!
552 beoordelingen
085 27 36 338 Vanaf 8.30 uur
Vragen? Bel ons op: 085 27 36 338 Vandaag vanaf 08.30 uur bereikbaar!
  • Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Klantenservice

Wat doen wij?

Adverteren in de krant of outdoor reclame maken? De Advertentiegroothandel maakt alle verschillende mogelijkheden inzichtelijk. Met de zoekfunctie kunt u snel de tarieven vergelijken, in uw gemeente, uw regio of landelijk. In een paar stappen doorloopt u het bestelproces. U kunt uw reclameuiting vervolgens aanleveren of het ontwerp door ons laten opmaken. Met een paar klikken op uw muis is uw advertentie in de krant of outdoor uiting geplaatst.

Kranten

Niets is zo onoverzichtelijk als een tarievenlijst van een krant. De Advertentiegroothandel baant een weg door het woud van millimeterprijzen, contractkortingen en toeslagen en vergelijkt in één oogopslag de advertentietarieven van alle 969 dagbladen, nieuwsbladen en huis-aan-huis kranten in Nederland. Voor de meest gebruikte paginaformaten hebben wij voor elke krant de prijs berekend. Weet u al in welke krant u wilt adverteren? Typ de naam van de krant in en u ziet in één oogopslag de tarieven van alle beschikbare formaten. Niet alleen kunt u snel en makkelijk bestellen, door onze inkoopvoordelen bent u altijd voordeliger uit.

Buitenreclame

Buitenreclame is mogelijk in vele soorten en maten. Maar wat is nu voor u het beste object om in te zetten en hoe verhouden de prijzen van alle verschillende mogelijkheden zich tot elkaar? De Advertentiegroothandel geeft een overzicht van de kosten van alle belangrijke buitenreclame objecten in Nederland, waaronder reclamemasten, abri’s, A0-posters, driehoeksborden, trams en bussen. U kunt deze direct inboeken voor uw campagne, wij zorgen ervoor dat deze in de gewenste periode zullen worden uitgehangen. 

Ons team helpt u op weg

De website van de Advertentiegroothandel biedt u op basis van prijzen en aanvullende informatie een goed inzicht in welk medium u het best zou kunnen adverteren. Maar voor een uitgebreider advies zijn onze professionals u tijdens kantooruren graag, geheel vrijblijvend, van dienst. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u weten welke kranten juist voor uw branche het best kunnen worden ingezet? Of welke outdoor uiting het meest geschikt is voor uw campagne? Of wilt u de inzet van traditionele media afzetten tegen de kosten en verwachte opbrengsten van buitenreclame, online adverteren of social media?

Wij adviseren u welk middel u wanneer het beste kunt inzetten, of het nu gaat om een commerciële uiting of uw wervingscampagne. Van krantenadvertentie tot social media, wij bieden voor u de meest efficiënte presentatie. Ook verzorgen wij uw ontwerp en drukwerk. Op alle gebieden zijn wij no-nonsense, scherp en onderscheidend. En op elk terrein hebben wij specialisten in huis.

Neemt u voor een onafhankelijk advies contact op met 085-2736338, of begin meteen met chatten.

Beoordeeld met een 8,7

  • We zijn als stichting zeer goed geholpen. Het meedenken werd zeer gewaardeerd, dank daarvoor. We zijn heel tevreden over de dienstverlening.

  • Prima gelukt dankzij een snelle en effectieve terugkoppeling van de medewerkers die de advertentie vormgegeven hebben. Contact was snel en informeel, erg prettig en klantvriendelijk.

  • Met aanleveren van tekst en foto werd binnen een paar uur een prachtige en opvallende advertentie gemaakt. Ook een voorgestelde aanpassing was daarna snel verwerkt.

> Bekijk 552 meer beoordelingen

De 552 beoordelingen van onze klanten