Logo Advertentiegroothandel Logo Advertentiegroothandel
8,7
95% van onze klanten raadt ons aan!
552 beoordelingen
085 27 36 338 Morgen 8.30 uur
Vragen? Bel ons op: 085 27 36 338 Morgen vanaf 08.30 uur bereikbaar!
  • Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Klantenservice

Media vergelijken

De zoekfunctie bovenaan de pagina helpt u snel een vergelijking te maken tussen de voor u geschikte media.

Zoek op plaatsnaam of provincie

In dit veld kunt u snel (een deel van) de plaatsnaam of postcode invoeren. Ons systeem koppelt dit aan de juiste plaatsnaam en na uw bevestiging krijgt u direct een overzicht van alle mogelijkheden in uw gemeente.

Zoek op type & gemeente of provincie

Wilt u iets gerichter zoeken, dan kunt u in de drop-down lijstjes twee simpele keuzes te maken:

1. Type

Bent u op zoek naar een bepaald type buitenreclame? De buitenreclame-objecten zijn overzichtelijk ingedeeld in reclamemasten, billboards (o.a. vensters en vitrines), abriformaten (zoals bushokjes en city cells), studi's, schoolboards, A0-formaten (zoals 2-signs, driehoeksborden), reclamezuilen en openbaar vervoer reclame (trams en bussen). Ook is het mogelijk op alle types te zoeken.

2. Gemeente of provincie

De Advertentiegroothandel heeft landelijke dekking. Alle belangrijke reclame objecten staan met hun tarieven in onze database. Om uw zoektocht naar het voor u geschikte medium te structureren, hebben wij het mogelijk gemaakt per gemeente en per provincie. U kunt ook een overzicht van landelijke buitenreclame netwerken krijgen door helemaal bovenaan op 'Landelijk' te kiezen.

Om de lijst overzichtelijk te houden kunnen, is zoeken op alle types per provincie niet mogelijk.

Zoekt u een reclamemast? Reclamemasten staan vaak strategisch gepositioneerd langs de snelweg en bereiken daarmee meerdere gemeenten. Wij hebben er daarom voor gekozen de reclamemasten per provincie te presenteren. Wilt u toch weten welke reclamemast dichtbij of in uw gemeente staat? Dan kunt u zoeken op "Alle types" per gemeente.

Uw selectie

De keuzes die u in deze stappen heeft gemaakt, leiden tot een overzicht van alle buitenreclame objecten die binnen uw selectie vallen. Door de aantallen en periode aan te passen, krijgt u direct de bijbehorende prijs. Ook kunt u in dit scherm de mogelijke startdatum kiezen. In enkele gevallen heeft deze datum ook invloed op de prijsstelling. Om een visuele indruk te krijgen van de uiting kunt u op het plaatje klikken. Via het vraagteken kunt u tenslotte extra informatie over de producten verkrijgen.

Ons team helpt u op weg

De website van de Advertentiegroothandel biedt u op basis van prijzen en aanvullende informatie een goed inzicht in welk medium u het best zou kunnen adverteren. Maar voor een uitgebreider advies zijn onze professionals u tijdens kantooruren graag, geheel vrijblijvend, van dienst. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u weten welke kranten juist voor uw branche het best kunnen worden ingezet? Of welke outdoor uiting het meest geschikt is voor uw campagne? Of wilt u de inzet van traditionele media afzetten tegen de kosten en verwachte opbrengsten van buitenreclame, online adverteren of social media?

Wij adviseren u welk middel u wanneer het beste kunt inzetten, of het nu gaat om een commerciële uiting of uw wervingscampagne. Van krantenadvertentie tot social media, wij bieden voor u de meest efficiënte presentatie. Ook verzorgen wij uw ontwerp en drukwerk. Op alle gebieden zijn wij no-nonsense, scherp en onderscheidend. En op elk terrein hebben wij specialisten in huis.

Neemt u voor een onafhankelijk advies contact op met 085-2736338, of begin meteen met chatten.

Beoordeeld met een 8,7

  • We zijn als stichting zeer goed geholpen. Het meedenken werd zeer gewaardeerd, dank daarvoor. We zijn heel tevreden over de dienstverlening.

  • Prima gelukt dankzij een snelle en effectieve terugkoppeling van de medewerkers die de advertentie vormgegeven hebben. Contact was snel en informeel, erg prettig en klantvriendelijk.

  • Met aanleveren van tekst en foto werd binnen een paar uur een prachtige en opvallende advertentie gemaakt. Ook een voorgestelde aanpassing was daarna snel verwerkt.

> Bekijk 552 meer beoordelingen

De 552 beoordelingen van onze klanten