Logo Advertentiegroothandel Logo Advertentiegroothandel
8,7
95% van onze klanten raadt ons aan!
553 beoordelingen
085 27 36 338 Tot 17.30 uur
Vragen? Bel ons op: 085 27 36 338 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur!
  • Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Klantenservice

Laten ontwerpen

Heeft u geen kant en klaar materiaal, dan kan de Advertentiegroothandel de advertentie voor u opmaken. De kosten zijn afhankelijk van de uiting en worden getoond in het bestelproces.

Voor krantenadvertentie geldt dat de opmaak bij plaatsingen boven de 500 euro kosteloos door ons verzorgd wordt. Daaronder wordt 25 euro aan opmaakkosten in rekening gebracht. 

U kunt tekst, logo’s en beeldmateriaal uploaden en aangeven hoe u de advertentie opgemaakt wilt hebben. Let op dat uw beeldmateriaal een resolutie van tenminste 300 dpi heeft (voor sommige buitenreclame objecten geldt 450 dpi). Na de opmaak door onze specialisten, krijgt u een proef van uw advertentie voor akkoord voorgelegd. Er is hierna nog ruimte voor een correctieronde.

Houd u er rekening mee dat het opmaken en goedkeuren van het ontwerp gemiddeld één werkdag in beslag neemt. Latere goedkeuring kan gevolgen hebben voor de door u gekozen plaatsingsdatum

Ons team helpt u op weg

De website van de Advertentiegroothandel biedt u op basis van prijzen en aanvullende informatie een goed inzicht in welk medium u het best zou kunnen adverteren. Maar voor een uitgebreider advies zijn onze professionals u tijdens kantooruren graag, geheel vrijblijvend, van dienst. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u weten welke kranten juist voor uw branche het best kunnen worden ingezet? Of welke outdoor uiting het meest geschikt is voor uw campagne? Of wilt u de inzet van traditionele media afzetten tegen de kosten en verwachte opbrengsten van buitenreclame, online adverteren of social media?

Wij adviseren u welk middel u wanneer het beste kunt inzetten, of het nu gaat om een commerciële uiting of uw wervingscampagne. Van krantenadvertentie tot social media, wij bieden voor u de meest efficiënte presentatie. Ook verzorgen wij uw ontwerp en drukwerk. Op alle gebieden zijn wij no-nonsense, scherp en onderscheidend. En op elk terrein hebben wij specialisten in huis.

Neemt u voor een onafhankelijk advies contact op met 085-2736338, of begin meteen met chatten.

Beoordeeld met een 8,7

  • We zijn als stichting zeer goed geholpen. Het meedenken werd zeer gewaardeerd, dank daarvoor. We zijn heel tevreden over de dienstverlening.

  • Prima gelukt dankzij een snelle en effectieve terugkoppeling van de medewerkers die de advertentie vormgegeven hebben. Contact was snel en informeel, erg prettig en klantvriendelijk.

  • Met aanleveren van tekst en foto werd binnen een paar uur een prachtige en opvallende advertentie gemaakt. Ook een voorgestelde aanpassing was daarna snel verwerkt.

> Bekijk 553 meer beoordelingen

De 553 beoordelingen van onze klanten