Logo Advertentiegroothandel Logo Advertentiegroothandel
8,7
95% van onze klanten raadt ons aan!
548 beoordelingen
085 27 36 338 Tot 17.30 uur
Vragen? Bel ons op: 085 27 36 338 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur!
  • Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Klantenservice

Betalingsmethoden

Wij bieden nieuwe klanten de mogelijkheid om via iDEAL (bedragen tot 50.000 euro incl. BTW), Creditcard (bedragen tot 5.000 euro incl. BTW) of PayPal (bedragen tot 8.000 euro incl. BTW) te betalen. Heeft u al vaker bij ons besteld? Dan behoort eventueel betaling op rekening tot de mogelijkheden.

Bij reservering van buitenreclame controleren wij eerst de beschikbaarheid van de door u gekozen objecten, voordat wij u een link naar de betaalpagina per e-mail sturen.

Wanneer u kiest voor iDEAL selecteert u op de betaalpagina uw eigen bank. U logt daarna met internetbankieren in op uw eigen rekening. Uw bank zal om een code vragen om de betaling te bevestigen. Nadat u deze code heeft ingevoerd is de betaling voldaan.

Bij betaling met Creditcard kunt u uw creditcardgegevens via een veilige verbinding invullen. Vaak vraagt uw creditcardmaatschappij de opdracht goed te keuren via een 'securecode' (wachtwoord) of een bevestiging in de app van uw creditcard.

Indien u betaalt met PayPal wordt de betaling doorgestuurd naar uw PayPal account. U vult uw e-mailadres en wachtwoord in en de transactie is afgerond.

De betaallink gemist? Niets aan de hand. Als wij geen betaling van u hebben ontvangen, ontvangt u van ons een mail met een link naar de betaalpagina. Ook kunt u via uw accountpagina de order alsnog betalen.

Betaling op rekening is slechts mogelijk voor bedrijven na goedkeuring van onze financiële administratie. U wordt dan verzocht uw meest recente jaarcijfers en een uittreksel uit de Kamer van Koophandel te overleggen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 085-2736338 en vragen naar de financiële administratie. Bij overschrijding van de betalingstermijn (14 dagen) vervalt de mogelijkheid op rekening te betalen.

Ons team helpt u op weg

De website van de Advertentiegroothandel biedt u op basis van prijzen en aanvullende informatie een goed inzicht in welk medium u het best zou kunnen adverteren. Maar voor een uitgebreider advies zijn onze professionals u tijdens kantooruren graag, geheel vrijblijvend, van dienst. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u weten welke kranten juist voor uw branche het best kunnen worden ingezet? Of welke outdoor uiting het meest geschikt is voor uw campagne? Of wilt u de inzet van traditionele media afzetten tegen de kosten en verwachte opbrengsten van buitenreclame, online adverteren of social media?

Wij adviseren u welk middel u wanneer het beste kunt inzetten, of het nu gaat om een commerciële uiting of uw wervingscampagne. Van krantenadvertentie tot social media, wij bieden voor u de meest efficiënte presentatie. Ook verzorgen wij uw ontwerp en drukwerk. Op alle gebieden zijn wij no-nonsense, scherp en onderscheidend. En op elk terrein hebben wij specialisten in huis.

Neemt u voor een onafhankelijk advies contact op met 085-2736338, of begin meteen met chatten.

Beoordeeld met een 8,7

  • We zijn als stichting zeer goed geholpen. Het meedenken werd zeer gewaardeerd, dank daarvoor. We zijn heel tevreden over de dienstverlening.

  • Prima gelukt dankzij een snelle en effectieve terugkoppeling van de medewerkers die de advertentie vormgegeven hebben. Contact was snel en informeel, erg prettig en klantvriendelijk.

  • Met aanleveren van tekst en foto werd binnen een paar uur een prachtige en opvallende advertentie gemaakt. Ook een voorgestelde aanpassing was daarna snel verwerkt.

> Bekijk 548 meer beoordelingen

De 548 beoordelingen van onze klanten