Logo Advertentiegroothandel Logo Advertentiegroothandel
8,7
95% van onze klanten raadt ons aan!
552 beoordelingen
085 27 36 338 Maandag 8.30 uur
Vragen? Bel ons op: 085 27 36 338 Maandag vanaf 8.30 uur bereikbaar!
  • Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Klantenservice

Bestelstatussen

Na uw bestelling houden wij u bij elke stap op de hoogte van de bestelstatus. Onder het kopje ‘Orderstatus’ ziet u snel en eenvoudig wat de status van uw order is. Hieronder worden de verschillende statussen toegelicht.

Plaatsingsopdracht ontvangen

Uw plaatsingsopdracht is door ons ontvangen, maar nog niet compleet. Uw materiaal moet nog worden aangeleverd. Hebben wij binnen vierentwintig uur nog geen materiaal ontvangen, dan wijzigt uw status in ‘Wachtend op bestanden’.

Wachtend op bestanden

Indien u voor eigen opmaak heeft gekozen, dient u kant-en-klaar advertentiemateriaal aan te leveren. In het geval Advertentiegroothandel uw opmaak verzorgt, wachten wij nog op uw materiaal. U ontvangt een mail met daarin een link naar de pagina waar u uw bestanden kunt uploaden.

Materiaal ontvangen

We hebben uw bestanden ontvangen. Als uw betaling door ons is goedgekeurd, gaan wij over tot controle van het door u aangeleverde materiaal.

Wacht op betaling

Op het moment dat uw materiaal door ons is ontvangen, controleren wij of uw betaling accoord is. Aan het eind van het bestelproces heeft u de kans gekregen via iDEAL, Creditcard of PayPal te betalen, of – indien u hier toestemming voor heeft gekregen – te kiezen voor betalen op rekening. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan bij de betaling, wijzigt uw status in “Wacht op betaling”. U ontvangt een mail met een link naar de betaalpagina.

Opmaak goed te keuren

Indien u heeft gekozen voor opmaak door de Advertentiegroothandel leggen wij u binnen één werkdag een kant-en-klaar ontwerp voor. Zodra het ontwerp klaar is, wijzigt de status in ‘Opmaak goed te keuren’ en krijgt u de kans het ontwerp te beoordelen. Indien u niet tevreden bent met het ontwerp, kunt u de opmaak afkeuren. De status wijzigt terug in ‘Bestand afgekeurd’. Wij wachten dan op uw commentaar op ons ontwerp en passen het waar nodig aan. U kunt uw opmerkingen uiteraard ook telefonisch doorgeven (085-2736338). Nieuw materiaal aanleveren is in deze fase niet mogelijk. Bent u wel accoord, dan wijzigt de status in ‘Materiaal goedgekeurd’.

Materiaal goedgekeurd

In deze status is de door u aangeleverde opmaak geschikt voor plaatsing, dan wel de door ons opgemaakte advertentie door u goedgekeurd. Wij nemen contact op met de uitgever om uw advertentie te plaatsen.

Bestand afgekeurd

Wanneer het door u aangeleverde bestand niet voldoet aan onze aanleverspecificaties kunnen we de advertentie niet plaatsen. U ontvangt van ons een e-mail met de reden van afkeuring. U kunt vervolgens opnieuw een bestand aanleveren. Ook wanneer u niet tevreden bent met het door ons gemaakte ontwerp, komt de status in ‘Bestanden afgekeurd’. Wij wachten dan op uw commentaar op ons ontwerp en passen het waar nodig aan. Nieuw materiaal aanleveren is in deze fase niet mogelijk. Mocht u de melding niet begrijpen of het bestand is ten onrechte afgekeurd, bel dan met onze klantenservice (085-2736338).

Plaatsing bevestigd

Zodra wij een plaatsingsbevestiging hebben ontvangen van de uitgever, wijzigen wij de status van uw bestelling in ‘Plaatsing bevestigd’. Het is niet langer mogelijk de plaatsing kosteloos te annuleren.

Bewijsnummer ontvangen

Na de plaatsing ontvangen wij over het algemeen van de uitgever de pagina van de krant waarop uw advertentie heeft gestaan. Dit ‘bewijsnummer’ wordt (indien beschikbaar) per e-mail toegezonden. Uw advertentieplaatsing is daarmee afgerond.

Geannuleerd

Uw bestelling is door u of door een van onze medewerkers geannuleerd.
 

Ons team helpt u op weg

De website van de Advertentiegroothandel biedt u op basis van prijzen en aanvullende informatie een goed inzicht in welk medium u het best zou kunnen adverteren. Maar voor een uitgebreider advies zijn onze professionals u tijdens kantooruren graag, geheel vrijblijvend, van dienst. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u weten welke kranten juist voor uw branche het best kunnen worden ingezet? Of welke outdoor uiting het meest geschikt is voor uw campagne? Of wilt u de inzet van traditionele media afzetten tegen de kosten en verwachte opbrengsten van buitenreclame, online adverteren of social media?

Wij adviseren u welk middel u wanneer het beste kunt inzetten, of het nu gaat om een commerciële uiting of uw wervingscampagne. Van krantenadvertentie tot social media, wij bieden voor u de meest efficiënte presentatie. Ook verzorgen wij uw ontwerp en drukwerk. Op alle gebieden zijn wij no-nonsense, scherp en onderscheidend. En op elk terrein hebben wij specialisten in huis.

Neemt u voor een onafhankelijk advies contact op met 085-2736338, of begin meteen met chatten.

Beoordeeld met een 8,7

  • We zijn als stichting zeer goed geholpen. Het meedenken werd zeer gewaardeerd, dank daarvoor. We zijn heel tevreden over de dienstverlening.

  • Prima gelukt dankzij een snelle en effectieve terugkoppeling van de medewerkers die de advertentie vormgegeven hebben. Contact was snel en informeel, erg prettig en klantvriendelijk.

  • Met aanleveren van tekst en foto werd binnen een paar uur een prachtige en opvallende advertentie gemaakt. Ook een voorgestelde aanpassing was daarna snel verwerkt.

> Bekijk 552 meer beoordelingen

De 552 beoordelingen van onze klanten