Logo Advertentiegroothandel Logo Advertentiegroothandel
8,7
95% van onze klanten raadt ons aan!
531 beoordelingen
085 27 36 338 Morgen 8.30 uur
Vragen? Bel ons op: 085 27 36 338 Morgen vanaf 08.30 uur bereikbaar!
  • Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

RandstadRail reclame - Tweezijdig boven de ramen in Den Haag

Buitenreclame afbeelding

RandstadRail reclame - Tweezijdig boven de ramen in Den Haag

Reclame op de RandstadRail trams is mogelijk op lijn 3 (Den Haag Loosduinen - Zoetermeer Centrum), lijn 4 (Den Haag De Uithof - Zoetermeer Lansingerland) en lijn 19 (Station Delft - Leidschendam HMC Antoniushove). Gedurende de campagne rijdt de tram het grootste deel van de tijd op de gekozen route.

Trams zijn bij uitstek geschikt voor langere campagneperiodes. De campagneduur varieert over het algemeen van 4 weken tot een jaar. De tarieven voor reclame op de tram zijn altijd all-in en inclusief de productie van de stickers, het aanbrengen en verwijderen. Dagelijks stappen tienduizenden mensen in trams die door Den Haag en omgeving rijden. Een langsrijdende tram trekt altijd de aandacht en dat geldt zeker ook voor de reclame uiting op de tram.

  • Doelgroep: reizigers en passanten in de stad
  • Bereik: vanaf 160.000 - 250.000 per 4 weken per tram
  • Beschikbaar vanaf 1 tram
vanaf 3.920,- per tram per 4 weken

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Wij doen ons uiterste best de tarieven op deze website zo actueel mogelijk te houden. Gezien het feit dat onze prijzen zijn gebaseerd op de tarieven van externe uitgevers, kunnen wij niet instaan voor de juistheid ervan.

De 531 beoordelingen van onze klanten