Logo Advertentiegroothandel Logo Advertentiegroothandel
8,6
95% van onze klanten raadt ons aan!
514 beoordelingen
085 27 36 338 Maandag 8.30 uur
Vragen? Bel ons op: 085 27 36 338 Maandag vanaf 8.30 uur bereikbaar!
  • Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Station Domination in Rotterdam

Buitenreclame afbeelding

Station Domination in Rotterdam

Met Station Domination eigent u zich een metrostation in het hart van de populaire Maasstad volledig toe en creëert u een unieke wereld, compleet gefocust op uw merk, middenin de alledaagse reis van de doelgroep. Uw reclame wordt getoond op mupi vlakken (7 vlakken op abriformaat), in de corridors (4 zijwanden), boven het spoor, langs de perrons (2 zijwanden), op de zijwanden (2 stuks), aan de infobalie en op 4 roltrappen van het metrostation naar keuze.

Metrostations, die over het algemeen herhaaldelijk door dezelfde groepen mensen bezocht worden, vormen een unieke plek om een relatie op te bouwen met de doelgroep en zijn bij uitstek geschikt voor uitgebreide storytelling en het creëren van een optimale merkbeleving met Station Domination.

  • Doelgroep: reizigers in de metro
  • Bereik: vanaf 3.600.000 per 4 weken per station
  • Beschikbaar vanaf 1 station
vanaf 70.000,- per station per 4 weken

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Wij doen ons uiterste best de tarieven op deze website zo actueel mogelijk te houden. Gezien het feit dat onze prijzen zijn gebaseerd op de tarieven van externe uitgevers, kunnen wij niet instaan voor de juistheid ervan.

De 514 beoordelingen van onze klanten