Logo Advertentiegroothandel Logo Advertentiegroothandel
8,6
94% van onze klanten raadt ons aan!
471 beoordelingen
085 27 36 338 Vanaf 8.30 uur
Vragen? Bel ons op: 085 27 36 338 Vandaag vanaf 08.30 uur bereikbaar!
  • Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Digitale Abri's in Haarlem

Buitenreclame afbeelding

Digitale Abri's in Haarlem

Digitale communicatie zorgt voor impact en engagement op straat. In de stadscentra zijn de digitale objecten goed zichtbaar; ze bereiken diverse en waardevolle doelgroepen; van jonge professionals, zakelijke beslissers tot winkelend publiek. De digitale abri beschikt over een premium 84 inch full HD lcd-scherm met uitzonderlijke beeldkwaliteit. Hierdoor zijn uitingen ongeacht de weersomstandigheden altijd duidelijk zichtbaar.

De kosten voor een digtale campagne worden berekend op basis van het aantal impressies (gedefinieerd als 'opportunity to see': de som van de contactkansen voor een advertentie binnen zichtafstand van minimaal 2 aaneengesloten seconden). Gemiddeld levert een digitale abri 13.500 impressies op per week, maar dit verschilt per locatie. Desgewenst kunt u het aantal impressies in overleg met ons aanpassen.

  • Doelgroep: jonge professionals, zakelijke beslissers en winkelend publiek
  • Bereik: vanaf 12.500 per week per scherm
  • Beschikbaar vanaf 1 scherm
  • Duur uiting: 6 seconden in een loop van 36 seconden
vanaf 183,- per scherm per week

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Wij doen ons uiterste best de tarieven op deze website zo actueel mogelijk te houden. Gezien het feit dat onze prijzen zijn gebaseerd op de tarieven van externe uitgevers, kunnen wij niet instaan voor de juistheid ervan.

De 471 beoordelingen van onze klanten