• Altijd het voordeligst
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Gratis annuleren
 • 5
  Ik moet een advertentie plaatsen in een landelijke krant. Wat is de goedkoopste oplossing?

  In het geval van een liquidatie van een BV of een fusie of splitsing van rechtspersonen bent u verplicht een advertentie in een landelijke krant te plaatsen. Ook bij vereffening van een nalatenschap kan dit het geval zijn. Hoewel het Nederlands Dagblad en het Reformatorisch Dagblad niet aan een bepaalde regio zijn gekoppeld en op onze site daarom onder landelijke kranten worden geschaard, kunnen aankondigingen in deze kranten niet gelden als "een aankondiging in een landelijk verspreid dagblad". In 1994 oordeelde de rechter dat deze kranten voor dit doel niet kunnen worden ingezet omdat deze kranten a) zich richten op een zeer beperkte doelgroep; b) een zeer beperkt aantal abonnementen hebben; c) slechts in bepaalde gebieden worden verspreid; en d) een zeer beperkte losse verkoop hebben.

  Als goedkoopste landelijk optie adviseren wij u de rubrieksadvertenties van De Telegraaf voor dit doeleinde in te zetten. Een standaardtekst voor de liquidatie van een BV kost gemiddeld rond de 200 euro exclusief btw. (inclusief opmaakkosten). Voor een exacte prijsopgave kunt u uw tekst mailen naar info@advertentiegroothandel.nl. Wij sturen u dan een offerte op maat.

  Voor de liquidatie van een BV luidt de standaardtekst:

  <..... statutaire naam> in liquidatie. Bovengenoemde rechtspersoon is ontbonden door <..... reden ontbinding> d.d. <.....> per <......>. De rekening en verantwoording (en het plan van verdeling) liggen ter inzage voor eenieder tot <..... datum> ten kantore van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, vestiging <.....> en ten kantore van <..... de rechtspersoon + adresvermelding, óf naam + adresvermelding van andere plaats>.