• Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Betalingsmethoden

Wij bieden nieuwe klanten de mogelijkheid om via iDEAL (bedragen tot 50.000 euro incl. BTW), Creditcard (bedragen tot 5.000 euro incl. BTW) of PayPal (bedragen tot 8.000 euro incl. BTW) te betalen. Heeft u al vaker bij ons besteld? Dan behoort eventueel betaling op rekening tot de mogelijkheden.

Bij reservering van buitenreclame controleren wij eerst de beschikbaarheid van de door u gekozen objecten, voordat wij u een link naar de betaalpagina per e-mail sturen.

Wanneer u kiest voor iDEAL selecteert u op de betaalpagina uw eigen bank. U logt daarna met internetbankieren in op uw eigen rekening. Uw bank zal om een code vragen om de betaling te bevestigen. Nadat u deze code heeft ingevoerd is de betaling voldaan.

Bij betaling met Creditcard kunt u uw creditcardgegevens via een veilige verbinding invullen. Vaak vraagt uw creditcardmaatschappij de opdracht goed te keuren via een 'securecode' (wachtwoord) of een bevestiging in de app van uw creditcard.

Indien u betaalt met PayPal wordt de betaling doorgestuurd naar uw PayPal account. U vult uw e-mailadres en wachtwoord in en de transactie is afgerond.

De betaallink gemist? Niets aan de hand. Als wij geen betaling van u hebben ontvangen, ontvangt u van ons een mail met een link naar de betaalpagina. Ook kunt u via uw accountpagina de order alsnog betalen.

Betaling op rekening is slechts mogelijk voor bedrijven na goedkeuring van onze financiële administratie. U wordt dan verzocht uw meest recente jaarcijfers en een uittreksel uit de Kamer van Koophandel te overleggen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 085-2736338 en vragen naar de financiële administratie. Bij overschrijding van de betalingstermijn (14 dagen) vervalt de mogelijkheid op rekening te betalen.