• Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Zoek op plaats of postcode

Wilt u weten welke titels er in uw gemeente verschijnen? Dan kunt u simpelweg (een gedeelte van) de naam van uw plaats of de eerste vier cijfers van uw postcode invullen in het vrije zoekveld links bovenaan de pagina. Ons systeem koppelt dit aan de juiste plaatsnaam. Na uw bevestiging ziet u een overzicht van alle kranten die aan uw zoekopdracht voldoen en kunt daaruit de door u gewenste titel selecteren.

Vervolgens ziet u onder elkaar de formaten en tarieven van commerciële advertenties, personeelsadvertenties en familieberichten. Onder familieberichten vallen rouwberichten, in memoriams, dankbetuigingen, geboorteaankondigingen, verjaardagen, verlovingen, bruiloften en jubilea. Familieberichten worden vaak op een aparte pagina in de krant geplaatst. Voor het plaatsen van een vacature (personeelsadvertenties) rekenen veel kranten een opslag. Alle overige uitingen vallen onder commerciële advertenties.

Door het gewenste advertentieformaat te selecteren, gaat u naar het bestelproces, waar u de mogelijkheid krijgt onder andere exact formaat, kleur en plaatsingsdatum te kiezen.