• Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Media vergelijken

De zoekfunctie bovenaan de pagina helpt u snel een vergelijking te maken tussen de voor u geschikte media.

Zoek op plaatsnaam of provincie

In dit veld kunt u snel (een deel van) de plaatsnaam of postcode invoeren. Ons systeem koppelt dit aan de juiste plaatsnaam en na uw bevestiging krijgt u direct een overzicht van alle mogelijkheden in uw gemeente.

Zoek op type & gemeente of provincie

Wilt u iets gerichter zoeken, dan kunt u in de drop-down lijstjes twee simpele keuzes te maken:

1. Type

Bent u op zoek naar een bepaald type buitenreclame? De buitenreclame-objecten zijn overzichtelijk ingedeeld in reclamemasten, billboards (o.a. vensters en vitrines), abriformaten (zoals bushokjes en city cells), studi's, schoolboards, A0-formaten (zoals 2-signs, driehoeksborden), reclamezuilen en openbaar vervoer reclame (trams en bussen). Ook is het mogelijk op alle types te zoeken.

2. Gemeente of provincie

De Advertentiegroothandel heeft landelijke dekking. Alle belangrijke reclame objecten staan met hun tarieven in onze database. Om uw zoektocht naar het voor u geschikte medium te structureren, hebben wij het mogelijk gemaakt per gemeente en per provincie. U kunt ook een overzicht van landelijke buitenreclame netwerken krijgen door helemaal bovenaan op 'Landelijk' te kiezen.

Om de lijst overzichtelijk te houden kunnen, is zoeken op alle types per provincie niet mogelijk.

Zoekt u een reclamemast? Reclamemasten staan vaak strategisch gepositioneerd langs de snelweg en bereiken daarmee meerdere gemeenten. Wij hebben er daarom voor gekozen de reclamemasten per provincie te presenteren. Wilt u toch weten welke reclamemast dichtbij of in uw gemeente staat? Dan kunt u zoeken op "Alle types" per gemeente.

Uw selectie

De keuzes die u in deze stappen heeft gemaakt, leiden tot een overzicht van alle buitenreclame objecten die binnen uw selectie vallen. Door de aantallen en periode aan te passen, krijgt u direct de bijbehorende prijs. Ook kunt u in dit scherm de mogelijke startdatum kiezen. In enkele gevallen heeft deze datum ook invloed op de prijsstelling. Om een visuele indruk te krijgen van de uiting kunt u op het plaatje klikken. Via het vraagteken kunt u tenslotte extra informatie over de producten verkrijgen.