• Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Wat doen wij?

Adverteren in de krant of outdoor reclame maken? De Advertentiegroothandel maakt alle verschillende mogelijkheden inzichtelijk. Met de zoekfunctie kunt u snel de tarieven vergelijken, in uw gemeente, uw regio of landelijk. In een paar stappen doorloopt u het bestelproces. U kunt uw reclameuiting vervolgens aanleveren of het ontwerp door ons laten opmaken. Met een paar klikken op uw muis is uw advertentie in de krant of outdoor uiting geplaatst.

Kranten

Niets is zo onoverzichtelijk als een tarievenlijst van een krant. De Advertentiegroothandel baant een weg door het woud van millimeterprijzen, contractkortingen en toeslagen en vergelijkt in één oogopslag de advertentietarieven van alle 969 dagbladen, nieuwsbladen en huis-aan-huis kranten in Nederland. Voor de meest gebruikte paginaformaten hebben wij voor elke krant de prijs berekend. Weet u al in welke krant u wilt adverteren? Typ de naam van de krant in en u ziet in één oogopslag de tarieven van alle beschikbare formaten. Niet alleen kunt u snel en makkelijk bestellen, door onze inkoopvoordelen bent u altijd voordeliger uit.

Buitenreclame

Buitenreclame is mogelijk in vele soorten en maten. Maar wat is nu voor u het beste object om in te zetten en hoe verhouden de prijzen van alle verschillende mogelijkheden zich tot elkaar? De Advertentiegroothandel geeft een overzicht van de kosten van alle belangrijke buitenreclame objecten in Nederland, waaronder reclamemasten, abri’s, A0-posters, driehoeksborden, trams en bussen. U kunt deze direct inboeken voor uw campagne, wij zorgen ervoor dat deze in de gewenste periode zullen worden uitgehangen.