• Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Offerte aanvragen

Op onze site staan de tarieven van alle dagbladen, nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten van Nederland. Ook vindt u een compleet overzicht van de belangrijkste buitenreclame objecten. Toch kan het zijn dat titels of objecten die u op deze site verwacht niet (makkelijk) vindbaar zijn of dat u in een bepaald vakblad wilt adverteren dat buiten het bereik van onze website valt. In dat geval raden wij u aan een offerte aan te vragen via de website. De Advertentiegroothandel werkt samen met alle uitgevers en exploitanten in Nederland en kan u binnen één werkdag voorzien van een prijsopgave mét korting.

U kunt ook een offerte aanvragen als u wilt adverteren op een specifieke pagina, zoals de voorpagina of een redactiepagina op het hoog heeft. Dit brengt over het algemeen meerkosten met zich mee. Ook is het formaat voor deze redactiepagina’s nog wel eens afwijkend van de formaten op advertentiepagina’s. Een specifieke plek in de krant is voor ons daarom maatwerk. Hetzelfde geldt als u specifieke voorkeuren heeft voor uw buitenreclame campagne.

De Advertentiegroothandel bedient niet alleen klanten die willen adverteren in kranten of outdoor zichtbaar willen zijn. Wij hebben ook specialisten in radio- en televisiereclame, online advertenties en social media. Weet u precies welk type reclame u wilt inzetten, dan raden wij u aan een offerte aan te vragen via de website. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een prijsopgave. Wilt u liever een vrijblijvend advies over welk medium u wanneer het beste kunt inzetten? Neem dan contact met ons op:  085-2736338.