Logo Advertentiegroothandel Logo Advertentiegroothandel
8,6
94% van onze klanten raadt ons aan!
470 beoordelingen
085 27 36 338 Tot 17.30 uur
Vragen? Bel ons op: 085 27 36 338 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur!
  • Altijd het voordeligst
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Gratis annuleren

Digitale Abri's in Den Haag

Buitenreclame afbeelding

Digitale Abri's in Den Haag

Digitale communicatie zorgt voor impact en engagement op straat. In de stadscentra zijn de digitale objecten goed zichtbaar; ze bereiken diverse en waardevolle doelgroepen; van jonge professionals, zakelijke beslissers tot winkelend publiek. De digitale abri beschikt over een premium 84 inch full HD lcd-scherm met uitzonderlijke beeldkwaliteit. Hierdoor zijn uitingen ongeacht de weersomstandigheden altijd duidelijk zichtbaar.

De kosten voor een digtale campagne worden berekend op basis van het aantal impressies (gedefinieerd als 'opportunity to see': de som van de contactkansen voor een advertentie binnen zichtafstand van minimaal 2 aaneengesloten seconden). Gemiddeld levert een digitale abri in Den Haag 15.000 impressies op per week, maar dit verschilt per locatie. Desgewenst kunt u het aantal impressies in overleg met ons aanpassen.

  • Doelgroep: jonge professionals, zakelijke beslissers en winkelend publiek
  • Bereik: vanaf 15.000 per week per scherm
  • Beschikbaar vanaf 1 scherm
  • Duur uiting: 6 seconden in een loop van 36 seconden
vanaf 203,- per scherm per week

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Wij doen ons uiterste best de tarieven op deze website zo actueel mogelijk te houden. Gezien het feit dat onze prijzen zijn gebaseerd op de tarieven van externe uitgevers, kunnen wij niet instaan voor de juistheid ervan.

De 470 beoordelingen van onze klanten